Author picture

Seks met dikke Gina

Hoi ik ben Gina, een veertig jarige vrouw met een dik postuur.

Door mijn uiterlijk en kinderen nogal in een isolement en probeer op deze manier wat op te bouwen. Kennis te vergaren enzo.

Ik lees vaak verhalen en mijn nieuwsgierigheid wordt dan gewekt en ik zou zoveel zelf willen uit proberen maar dat gaat moeilijk als je alleen bent. en soms denk ik ook dat men het misschien gek en vreemd vind. Wel oordelen jullie maar. Ik heb weleens verhalen gelezen over kaarsvet en klysma’s, wel deze dingen heb ik geprobeerd en vond het heerlijk maar alleen is maar alleen en als ik dan klaar ben denk ik je bent gek. Onder het kopje rijpe vrouwen heb ik ook een verhaal staan, Dat heet “geen model”‘. Lees dat ook eens als jullie willen.

Waar ik nog meer over fantaseer. Wel Gyno (oprekken) lijkt me heerlijk en ook fistfucking (vaginaal en anaal) Ik ben echter geen slavin of onderdanig maar hou er gewoon van als ik ergens lig ofzo en andere mensen halen dan van alles met mij uit.

Bijvoorbeeld:

Hier in mijn woonplaats hebben we een klein strandje en als de kids naar school zijn wil ik daar nog weleens gaan zitten. Als ik er dan ben droom ik al gauw dat er iemand naast me komt zitten en me begroet met hallo. Nou moet je weten dat ik midden veertig ben en nogal dik dus ik ben nogal onzeker en praat niet veel met vreemden. De man die naast me plaats genomen heeft zegt ook niets meer maar hij schuift wel steeds dichter naar me toe.

Ik zit me te bedenken of ik op zal staan en weglopen maar iets houdt me tegen, een bepaalde spanning neemt bezit van me en ik blijf zitten. Dan voel ik hoe hij zijn arm om mijn schouder legt en me wat dichter naar hem toetrekt. Ik kijk gewoon de andere kant uit en doe alsof ik niets door heb. Aangemoedigd door mijn stilzwijgen komt zijn andere hand eerst op mijn borst te leggen en als hij merkt dat ik hier ook niet op reageer stopt hij zijn hand in mijn blouse en begint mijn borst te masseren. Eerst zachtjes mijn reactie afwachtend en dan brutaler. Hij neemt mijn tepels tussen zijn vingers en begint hier hard in te knijpen. Ik kan het niet tegen houden dat er een zucht uit mijn mond ontsnapt maar kijk de man nog steeds niet aan.

Hij wordt brutaler en knoopt mijn blouse helemaal los en haalt mijn dikke borsten te voorschijn en begint aan mijn tepels te zuigen. Het lijkt of ik vastgenageld zit op het bankje en mezelf niet kan bewegen. Ik zie de mensen langslopen en kijken maar ik reageer niet. Ik geniet alleen. De man gaat nog een stapje verder en duwt mijn benen van elkaar. Hij trekt mijn slip uit en gooit deze weg. Ik gaat met een van zijn handen onder mijn rok, tussen mijn benen en zijn mond sluit zich weer over mijn borsten. Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar om hem toegang te geven tot mijn inmiddels zeiknatte kut. Hij stopt zijn vingers in mij en begint ruw in en uit mij te stoten. Ik doe mijn ogen dicht en geniet met volle teugen maar doe niets terug. Ik raak hem niet aan en ik kijk ook niet naar hem. Als ik af en toe mijn ogen open doe zie ik de mensen kijken maar dat interesseert me niet. Dringt niet echt tot mij door.

De man gaat staan en geeft mij door handelingen te kennen dat hij wil dat ik op mijn knieën op de bank plaatsneem, mijn kont naar hem gericht. Hij haalt mijn benen uit elkaar en begint mij daar op klaar lichtte dag op een bankje in het park te neuken. Zo heerlijk te neuken dat wil je niet weten. Hij stoor zijn lul diep heen en weer in mij en ikzelf speel een beetje met mijn kittelaar. Zo komen wij beide tot een hoogte punt. De man kleed zich weer aan en ik draai mij weer om op het bankje en neem weer plaats. Hij groet mij netjes voor hij weer verder loopt en ik groet terug. De mensen lopen ook weer door, de voorstelling is afgelopen. Na nog een tijdje gezeten te hebben ga ik ook weer op huis aan. Net alsof er niets gebeurt is.

Het enige wat hieraan herinnert is het feit dat ik geen slip meer draag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *