Author picture

Sex met homo op camping

Na mijn eerste homobar ervaring werd ik gecharmeerd van deze trend en besloot het voort te zetten. Ik voelde me verloren en wilde verschillende dingen proberen om weer eens mijn ware zelf tegen te komen. Dus besloot ik om wat vaker uit te gaan en verschillende bars af te lopen. Ik wist al vanaf heel klein dat ik Bi was maar heb het heel lang onderdrukt. Nu weet ik dat het gewoon tijd is geworden om uit de kast te komen en ook eens te ervaren hoe het is met een man.

Dus door een reeks van dronken happy hours en partijen slaagde ik erin om eindelijk de meest bekende homo’s op de campus te ontmoeten. In die groep zat Derrik, hij was een beetje groter dan ik, op de dunnere kant en ook echt behaard, maar het was onderhouden en getrimd tot een mooie lengte, dus het zag er behoorlijk goed uit. Blijkbaar waren Derrick en ik in de top van de aantrekkelijkheid in de homoseksuele gemeenschap op onze campus – dit is anderen in ieder geval aan mij vertellen, er was niemand  heter dan ons lol, persoonlijk dacht ik dat Derrick wel een leuke vent was, en in topvorm was.

Na het aansluiten bij Derrick en zijn groep voelde ik me pas echt thuis en al gauw gebeurde het onvermijdelijke, Derrick en ik kregen een hete date met elkaar en ik moet zeggen het was vanaf begin tot einde helemaal goed afgelopen. Derrick begon eerst met het strelen van mijn pik, daarna ging hij steeds verder en verder. Ik nam hem in mijn mond, ondankt hij behaard was stoorde zijn haar me helemaal niet en was ik al gauw helemaal in mijn doen en druk bezig met zijn heerlijke paal. Deze paal van hem zou mij immers straks lekker verwennen en ik kan al bijna niet wachten tot het zover was. Ik vroeg hem voorzichtig te zijn want dit was me eerste keer en hij knikte. Hij deed het echt heel voorzichtig en alhoewel het even pijn deed kreeg ik er plotseling een heerlijke sensatie van. Deze sensatie maakte iets in me los dat ik niet echt kon plaatsen, maar het was gewoon echt heerlijk. We gingen steeds harder en ik kreunde van genot, Derrick zijn paal was nu heel diep in me en al gauw kon ik niet meer dan klaar komen. Ik kwam heftig klaar en kort daarna kwam ook hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *