Author picture

Sex met milf Eileen

Mijn naam is Adam en ik ben 25 jaar oud. Ik werk als ingenieur in een productiebedrijf van mijn vader. Op een dag kreeg hij een telefoontje van een krant editor genaamd Eileen, die had gehoord over mijn vader en wilde een artikel maken over hem. Ze maakten plannen om thuis te komen op maandagavond en zou mijn mama, papa en ik interviewen.

Toen ze op de deur klopte, opende ik het, niet al te zeker wat te verwachten. Eileen was ongeveer 40 of zo, had een mooi gezicht, een grote, sexy figuur en vooral, grote mooie borsten. Ze kwam binnen en schudde handen met mijn mama, papa en Ik. We brachten de avond al pratend door en ik besefte wat een lieve vrouw ze is.

Op woensdag om 2:00 uur, belde de receptioniste me en zei dat Eileen er was. Ik ging naar haar toe en was een beetje geschokt om te zien dat ze een laag uitgesneden blouse droeg. Mijn vader was druk, dus ze zei: “Laat mij jou enkele vragen stellen schatje” Ik stemde toe, en leidde haar naar mijn kantoor. Ik liet haar plaats nemen op de zitbank in mijn kantoor. We zaten erg dicht (misschien centimeter uit elkaar) en ze zei: “Je weet lieve, je bent een zeer slimme jongeman,” ze schoof dichter naar me toe. Haar borsten drukte tegen mijn borst- en het voelde heerlijk. Ik ging voor haar en kuste haar. Ze leek niet verbaasd en gelukkig kuste ze terug. AL gauw duwde ik haar op de bank, sluite mijn kantoor en besprong haar, ze vond het heerlijk, ik kon het zien aan haar ogen. We deden het snel en vluchtig, maar kwamen beide aan onze trekken. Deze geile Milf van 40 wist wel van wanten en ik wilde haar nog een keer, ze zei toen, nee, we gaan dit ergens anders herhalen waar we meer tijd en privacy hebben.

Ik stond op zette mijn kleren netjes en gaf haar een hand. Net op dat moment kwam er een klop op mijn deur, het was mijn vader die nu tijd voor haar had. De hele tijd tijdens het gesprek met mijn vader zaten we stiekem blikken te wisselen. Natuurlijk heb ik niet verteld niemand over dit incident. We zijn doorgegaan met de liefde te maken en hebben gepassioneerde seks met elkaar nog zeker 6 maanden lang heeft het stand gehouden en toen gingen we uit elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *