Author picture

Sexdate in de woonkamer

We hadden de kleine vandaag bij mijn zus gebracht om te spelen met haar nichtje en ik was dankbaar voor wat rust en stilte met mijn man en de tijd die we hadden om even bij te tanken. Ik maakte de deur open en hoorde hem in de keuken, ik liep erheen en zag dat hij klaar was met zijn groene fruit smoothie voor zijn “ontbijt”, ook al was het drie uur in de middag. Hij slaapt het grootste deel van de dag uit, want hij werkt in de nachtploeg als een bewaker. Hij vroeg me: “is het allemaal goed gegaan om haar daar te laten” Ik zei “Ja, ik denk het wel, we horen het later wel als we haar ophalen.”

Onze dochter is niet wat je een goede slaper zou noemen. Zelfs bij 14 maanden, slaapt ze zelden de hele nacht door. We denken dat ze is te bang om iets te missen. Ik glimlachte naar hem. Zijn warme romp werd genesteld tegen mij. Zijn handen masseerde mijn schouders. Ik nam nog een keer diep adem, proberen om mijn stress en vermoeidheid te verdrijven, in een poging om zich te concentreren op dit moment en het toestaan ​​van mezelf over te geven aan de aarzelende tinteling die ik voelde in mij.

Op zijn knieën, richtte hij zijn houding, pakte mijn benen en trok mijn lichaam naar hem. Ik voelde de sensatie al komen en hij begon met het schuiven van mijn slipje en likken van mijn kutje. “Mmmm.” ontsnapt er uit mijn keel voordat ik besefte wat er gebeurde wat hij me al helemaal aan het bevredigen. Ik kwam klaar en hij stond snel op, ging naar het raam en trok de gordijnen dicht. Hij trok me toen tot op de rand van de bank en trok mijn topje omhoog over mijn hoofd. Hij begon direct mijn borsten te strelen en ik voelde zijn pik steviger worden.

Vervolgens leunde ik terug op de bank en trok mijn slipje uit. Hij pakte mij beet en met 1 duw was hij in me voordat ik het besefte zelfs zo overwelmend was het, begon hij me hard te neuken. Ik kreunde en voelde alle stress weg ebben, hij ging steeds harder en al heel snel kwamen we beide op een hoogte punt. Hij plofte naast me neer en na even rusten gingen we voor nog een tweede keer. Wat was het toch een goed idee de kleine bij mijn zus te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *