Author picture

Sheena’s amanuensis  

Het practicum van gistermiddag was behoorlijk saai, maar de amanuensis was zo’n schattig brok vlees, dat je er van genoot. Sinds het begin van het semester wilde ik hem…vertelde mijn poesje me.

Hij was 1.90 m. (ik ben gek op lange mannen), had blond haar en prachtige blauwe ogen. Ik was razend nieuwsgierig te weten of het haar naast zijn pik net zo blond was als zijn haar. De gedachte om erachter te komen wond me op. Ik besloot dat ik met hem wilde neuken. Hoe kon ik deze vierentwintig jarige stoot weerstaan, waarvan ik wist dat hij mij niet kan weerstaan. Ik bedacht dat ik hem die avond ging neuken.

Toen het practicum was afgelopen, wachtte ik tot iedereen weg was… Ik bleef een beetje klooien en stopte mijn spullen langzaam weg. Hij bleef altijd wachten tot de laatste student weg was, want we mogen niet alleen in het practicumlokaal zijn. Ik liep naar hem toe en stelde hem een paar afgezaagde vragen, waarop hij antwoord gaf. Dwars door een antwoord heen, maakte ik het hem duidelijk. “Ik wil je neuken.”

Je moet zijn gezicht hebben gezien. Hij wist niet wat hij moest zeggen. Ik ging verder met “laten we naar je kantoortje gaan.” Verrassend genoeg stemde hij daarmee in. Het was een verdieping hoger en het was al 5:10, dus alle leraren waren al weg.

We stapten zijn kantoor binnen en hij sloot de deur achter zich. Ik stortte me op hem en hij antwoordde gretig. Hij tilde me op zijn bureau, knoopte mijn jurkje boven los en bouwde een feestje met mijn borsten…wat had hij een heerlijke tong! Hij beet zacht op mijn tepels en ik voelde de vochtigheidsgraad tussen mijn benen stijgen. Ik duwde hem van me af.

Ik ging op mijn knieën zitten, maakte zijn riem los en ritste zijn broek open. Mijn beloning sprong naar buiten… een grote beloning! Onnodig te zeggen dat ik hem beet pakte en hem in mijn mond stak en erop zoog alsof ik de hele dag niets anders doe. Ik heb al aardig wat pikken gezien in mijn leven, maar ik vertel je dit, dit was een van de grootste! Hij werd wat spraakzamer en vertelde me hoe heerlijk hij mijn tong en mond vond. Ik zoog harder en aaide zijn ballen. Ik keek omhoog naar zijn gezicht en zag dat hij er serieus van genoot.

Ik stopte en vroeg hem zich voor me uit te kleden. Hij was een beetje verlegen, maar stemde in. Prachtig lichaam. Ik vroeg hem of hij veel aan zijn lichaam werkte en hij antwoordde, “constant.” Het was te zien. Ik wist dat ik op hem klaar zou komen.

Ik liet mijn jurkje van me afglijden en legde het op zijn bureau. Ik spreidde mijn benen en stelde mijn liefdesgrot tentoon en zei hem “kom het maar halen.”

Hij neukte me ontzettend hard tot klaar kwam en klaar kwam tot ik van de wereld raakte. Zijn dikke staaf rekte mijn poesje helemaal op. Toen voelde ik zijn pik opzwellen en begon hij luider te kreunen en zijn ritme werd hoger. Uiteindelijk gilde hij van plezier en ramde bij me binnen om zijn kostbare zaad in mijn gulzige gleuf te spuiten. Hij was goed. Hij bleef een tijdje op me liggen. Ik duwde hem van me af en kleedde me snel aan. Ik vertelde hem dat als hij een keer meer wilde, hij het me even moest laten weten. Hij knikte.

Ik hoop dat hij de volgende keer iets meer zegt. Maar zolang hij zo lekker neukt… wat valt er dan te praten?

Ik denk dat ik een hoog cijfer haal voor mijn practicum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *