Author picture

Sportieve ontmoeting

Ik, 27 jaar, Gay, single en ben lid van een voetbalclub
waar ik iedere week speel en meestal 1 of 2 keer per week train. 
We hebben een leuk team met een fijne trainer. Mijn teamleden zijn, op een enkeling na,
allemaal getrouwde jongens waarvan er zelfs al een paar met kinderen. Het zijn stuk voor stuk toffe gozers die er geen probleem mee hebben dat ik Gay ben.
Laatst waren we op een woensdag weer wezen trainen en ik liep als één van de laatste naar de kleedruimte en douches toe. 
Toen ik daar binnenkwam waren er nog 3 jongens aan het douchen en de rest was al weg naar huis of kantine. 
Ik ging ook onder de douche en kreeg ineens het gevoel dat ze iets van plan waren. De manier waarop ze naar elkaar keken was vreemd en anders dan anders. Opeens begon een van de drie me uit te dagen om te stoeien maar gelijk zag ik dat zijn lul overeind kwam. Dat was voor de andere ook een teken om zich er mee te bemoeien. Ze kwamen met z’n drieën op mij 
af en hielden me vast zodat ik geen kant op kon. (had ik ook geen behoefte aan, maar dat wisten zij
niet)
Ondertussen kwam bij mij de boel ook omhoog en werd ik zo geil als boter. 
Ik werd beetgepakt en naar beneden gedrukt. Onder het roepen van “je wilt toch zo graag aan een pik zuigen” werd er een lul in mijn
mond gestopt van een van de drie. De andere hielden me vast. Toen ze merkten dat ik helemaal niet tegenstribbelde lieten ze me
los en begon er één een condoom om zijn lul te schuiven. De andere tilde mijn kontje omhoog en begon mijn holletje lekker nat te maken en af en toe zijn vinger naar binnen te schuiven. Hierdoor werd de derde zo geil dat hij snel zijn lul in mijn kont moest brengen anders was die al voortijdig klaar gekomen. De tweede begon zich toen naast ons af te trekken.
Het moest een verschrikkelijk geil gezicht zijn geweest. En we realiseerden ons op dat moment niet dat er misschien nog wel iemand binnen zou kunnen komen.
De eerste jongen kwam bijna klaar in mijn mond maar kon nog net zijn lul naar buiten halen zodat hij al zijn sperma in mijn gezicht spoot.
Hierdoor kwam de tweede, die zich stond af te trekken, ook klaar en spoot al zijn zaad over mijn rug en in mijn haar. 
Toen kwam ook de derde jongen uit mijn holletje en trok snel het condoom van zijn lul en spoot toen ook zijn zaad over me heen.
Onder het mom van “Je hebt het allemaal zelf uitgelokt door altijd geil naar ons te kijken” dachten ze dat ik dat
misschien niet meer zou doen. Maar ik heb ze verteld dat ik voortaan nog wat duidelijker aandacht aan hen zou schenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *