Author picture

Super kort verhaal 2: Zomernacht

Het gebeurde toen ik net 18 was. Zoals elke week zat ik in de kroeg met vrienden. Deze keer was er een vriend van een vriend komen opdagen. Hij woonde in Brussel en kwam afgezakt naar ons dorp waar er buiten een kerktoren en de café’s weinig te beleven viel. We maakten zelf de sfeer… Ik vond hem wel knap …en flirtte met hem.
Stilaan ging iedereen naar huis en toen de kroegbaas ons vroeg om ook te vertrekken, merkte ik dat we alleen waren achtergebleven We stapten naar de bushalte en natuurlijk (wist ik wel op voorhand), reed de eerste bus pas terug naar Brussel over een tweetal uurtjes. De weg was verlaten en ik besloot om met hem te wachten in het bushokje.
‘Ondanks de warme zomernacht, best koud, hier in dit hokje.’ zei ik. En ik kroop wat dichter tegen hem aan. Stom excuus, I know, maar op die leeftijd draait men wel nog eens rond de pot… We begonnen te kussen en al snel voelde ik zijn handen naar mijn borsten grijpen. Mijn borsten, in die tijd, nog vol en stevig en zoals nu, nog altijd extreem gevoelig. Ik voelde mijn tepels hard worden… Hij blijkbaar ook want hij gleed onder mijn trui en kneep zachtjes in mijn tepels. Ik kreunde en kuste zijn nek. Mijn handen gleden naar zijn kruis en hij opende zijn broek. De paal die ik voelde was imposant. Vlezig en hard, hij klopte verlangend. Ik nam hem in mijn hand en masseerde hem steeds harder en dikker. Stilaan verhoogde ik mijn greep en het tempo. Ik hoorde hem steeds harder hijgen.
Hij duwde me van zich af en keek met aan met wazige ogen. Hij was extreem geil en ik ook. We ontdeden ons in zeven haasten van onze kleren. Daar stond ik, naakt in het bushokje, voor hem. ‘Jij geile boeremeid,’ mompelde hij toen hij het vocht langs mijn benen zag lopen. Ik knielde voor hem en pijpte hem diep in mijn keel. Och god, wat was dit lekker! Het duurde dan ook niet lang voor ik zijn sperma met grote kracht in mijn mond voelde spuiten.
Ik had geluk. Hij was blijkbaar zo eentje die nog kon verder doen. ‘Jouw beurt’ zei hij en hij trok me omhoog, legde me op het bankje en verdween met zijn gezicht tussen mijn benen. Eerst likte hij zachtjes mijn klitje, die hij trouwens moeiteloos vond, zo gezwollen stond ze. Nadien stak hij zijn tong afwisselend in mijn kutje, dan weer naar mijn klit. Hij likte er op los. Ik kwam klaar, luid kreunend en schokkend.
Maar ik wou nog. Ik stond recht en stak uitdagend mijn kont naar hem uit. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en snel stak hij zijn vingers in mijn overnatte kut. Na wat gevinger en gedraai, nam hij zijn imposante knuppel en duwde hem zonder boe of ba bij me naar binnen. Ik werd tegen de ruit van het bushokje gedrukt. Mijn tepels werden niet gespaard. Die ruit was bar koud ondanks de warme nacht. ‘Zo, je wil nog, sletje?’ zei ie. Hij trok aan mijn haar en ramde me met harde stoten. ‘Je krijgt er niet genoeg van, hè. Wel, hier!’ Terwijl hij in mijn nek beet, kwam ie klaar.
Pas nadien merkten we dat er een auto was gestopt net voor het bushokje. Fuck! Een politiewagen! Nu zitten we in de problemen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *