Author picture

Surfen

Het beloofde weer een warme zomer te worden. Al in begin mei was er geen wolkje aan de lucht te zien en de temperatuur liep op tot zo’n 31 graden. Dit is iets wat in Nederland niet vaak voorkomt. Ik was dan ook vaak aan het water te vinden en surfte zo veel ik kon. We hebben een funboard wat toch wel lekker snel gaat.

Helaas was er vandaag amper wind en daarom bleef ik maar een beetje aan de kant liggen. Aan de rand van de plas was op sommige plaatsen kunstmatig een strandje opgespoten waar je lekker kon luieren. Om me heen kijkend zag ik twee meisjes liggen die waarschijnlijk vriendinnen van elkaar waren. Beide hadden een mooi laag uitgesneden badpak aan en lagen te zonnen.

Ik keek naar de toppen van de bomen en zag dat het iets harder was gaan waaien dus liep ik naar mijn surfplank. Hoi, hoorde ik zachtjes achter me. Ik draaide me om en zag een van de twee meisjes staan. Hallo, kan ik iets voor je doen, vroeg ik. Ja, eigenlijk zouden mijn vriendin en ik graag willen leren surfen, kan jij het ons leren?

Ik keek haar aan en zag haar vriendin naar ons toe lopen. Euh, dat is goed, antwoorde ik. Heb je eerder op een surfplank gestaan ? Nee, geen van ons tweeën, zei haar vriendin. Voordat we verder gaan, even iets belangrijks, mijn naam is Marcel. Oh, sorry, ik heet Bianca en mijn vriendin heet Marcella. Goed kom maar mee het water in.

We liepen naar de rand van het water en ik duwde de sufrplank van de kant. Nadat we een stukje naar wat dieper water gezwommen hadden vroeg ik of Bianca op de surfplank wilde klimmen. Ze ging bij de mast staan en pakte het touw. Voordat ik iets kon zeggen begon ze al aan het touw te trekken wat zoals iedere surfer weet leidde tot de poephouding.

Ik hield toch nog even mijn mond want zo kon ik haar mooie kontje bewonderen. Heerlijk zoals ze het in haar badpak naar buiten probeerde te duwen. Ik zei haar hoe het wel moest en zwom naar de achterkant waar ik naast Marcella ging zwemmen.

Oké, nu voorzichtig het zeil met je linkerhand naar je toe halen. Dit ging goed, ze kreeg het snel onder de knie. Oeps, daar ze lag ze in het water, ze lette niet op een windvlaag en het zeil werd gewoon uit haar handen gerukt. Ga jij maar even Mar, zei Bianca.

Marcella klauterde op de surfplank en trok behendig het zeil omhoog. Ik zwom achter haar en keek omhoog. Waarschijnlijk had ze het zeil te enthousiast omhoog getrokken want het sloeg door naar de andere kant en Marcella kwam vallend met het zeil achter haar aan te water. Ze viel op mij en we verdwenen beide onder water.

Ik voelde handen langs mijn lichaam graaien en schrok toen ze plotseling bij mijn pik bleven hangen. We kwamen boven en Marcella zei tegen Bianca dat zij weer mocht. Ondertussen wurmde haar linker hand in mijn surfshort en ze begon mijn lul te kneden.

Ik begon al watertrappelend met mijn handen haar borsten te verkennen en zag Bianca zachtjes weg surfen. Zullen we naar dat eilandje zwemmen, vroeg ik. Ja, zei ze en we zwommen naar een klein eilandje aan de rand van de overkant van de plas.

Daar aangekomen gingen we achter het riet liggen en trokken onze kleren uit. Ik keek naar Marcella en kroop op haar tieten af. Met mijn tong draaide ik cirkels om haar tepels en zocht ondertussen met mijn hand haar kut op. Al gauw zat er een volle hand in die in snel tempo begon te pompen.

Marcella, begon diep te zuchten en lag te kreunen toen ik ook een vinger in haar kontgat boorde. Ze greep mijn lul en ging er als een gek aan trekken, iets wat mij erg snel naar een hoogtepunt zou voeren, als ik niet even gestopt was.

Ik zocht nog een keer met mijn vingers haar kut en opende haar lippen. Voorzichtig legde ik mijn lul in de poort en duwde langzaam door. Toen ik in haar zat ging ik in een rustig tempo pompen en verhoogde het ritme als ze zwaarder begon te ademen.

Ze slaakte een zacht gilletje en gleed uit mij armen. Ik pompte door maar wilde nu nog niet spuiten. Wil je op mijn tokus rijden? Ja, lekker. Ik ging op mijn rug liggen en ze nam stelling met haar flamoes boven mijn tamp.

Ineens zakte ze naar beneden en bleef even wachten ze ging weer omhoog en herhaalde het. Oh, wat was dit lekker. Ik pakte haar tieten en begon ze te kneden en te strelen. Aan haar gezicht te zien begon ook zij haar hoogtepunt te naderen.

Ze wipte nog even door maar zakte na een paar keer naar beneden en voelde hoe ik mijn zaad in haar kut spoot. Nadat ze wat bijgekomen was zocht ik met mijn mond haar mond en kuste haar zachtjes op haar lippen.

Zullen we weer gaan zwemmen vroeg ik haar. Dat is goed, zei ze en we trokken onze kleding aan en liepen naar de waterkant.

Bianca was al aan de overkant terecht gekomen en we zwommen naar haar toe.

Gaat het weer, vroeg zij aan Marcella. Jawel, antwoorde ze. We moeten wel opschieten hoor, anders komen we te laat thuis.

Zie ik jullie morgen weer? vroeg ik nog. Ja. Tot morgen dan.

Dan krijgen jullie les 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *