Author picture

Trampling fantasie

Vrij kort nadat duidelijk is geworden dat het niet meer goed komt thuis, de scheidingspapieren zijn aangevraagd, besluit ik je te berichten. bellen kan ik je niet, omdat ik geen telefoonnummer van je heb. Ik hoop stiekem dat je heel snel zult reageren. In mijn bericht laat ik je weten dat het over is, thuis, en dat ik je wil en kan ontmoeten. Ik hoop hierbij dat je dat ook wilt. tevens zet ik er bij dat we nu eindelijk datgene kunnen doen waar we al jaren over fantaseren, waar we jarenlang verhalen over geschreven hebben, samen.
Persoonlijk reken ik nergens op, maar hoop stilletjes dat je snel reageert. Als het lukt, rij ik z.s.m. je kant op.
Een bericht komt binnen, 5 minuten nadat ik je er eentje gestuurd heb. je bent verrast over mijn berichtje, maar je wilt mij absoluut ook zien. Dat is mooi, denk ik en vraag je je telefoonnummer. tevens zet ik mijn telefoonnummer ook in dat bericht en ik verstuur het. Nog geen halve minuut later gaat mijn telefoon. een voor mij onbekend nummer. Ik neem op. jij bent het die mij belt. Voor het eerst hoor ik je stem. Je hebt een fijne stem, leuk accent. Dat accent wat ze allemaal praten in de polder…semi-Amsterdams. Ik leg uit hoe het gegaan is thuis en dat ik je nu eindelijk kan zien en ontmoeten, als jij dat ook wilt. je bent enthousiast net zoals ik dat ook ben en je zegt me dat je me ook wilt ontmoeten. ik vraag of het nu kan. je gaat akkoord, wat betekent dat ik nog anderhalf uur naar je onderweg zal zijn. maar dat heb ik er graag voor over. Ik hang op en stap in de auto, nadat je me je adres hebt verteld. ik stel de tomtom in en rij naar je toe.
Aangekomen bij je appartement ben ik snel bij je voordeur. Je doet open en kijk recht in de ogen van een leuke, mooie en jonge vrouw. Groot is denk ik. En zwaar, maar dat vind ik niet erg. Adrenaline heeft me vaker dingen laten overleven en die adrenaline voel ik nu weer. We begroeten ons kort en je laat me binnen. Je laat me zitten op de bank en vraagt of ik iets wil drinken. Ik wil je eigenlijk vragen of ik je mag voelen, val ik met de deur in huis en tegelijkertijd ga ik op mijn rug op de bank liggen en trek je op mij, zodat je op mij gaat zitten. Dit doe je zonder tegenstand. Ik voel haar volslanke lichaam op me en het voelt heerlijk. Je draait je kont op mijn buik en je zelf naar mij toe en zet je hakken op mijn borst. Oh…dit voelt geweldig. Ik zeg je dat je wat mij betreft no limit op mij te keer mag gaan. Je zegt zelf dat je het even wilt afwachten hoe ik het zal houden onder je voeten, maar dat het geen probleem voor je is om ook los te gaan. We bedenken i.i.g. dat het woord ‘stop’ betekent dat je direct van mij af moet stappen.
ik vraag of ik me uit moet kleden en je knikt bevestigend. Ook je onderbroek zeg je en dat doe ik. Ga maar bij het aanrecht liggen, ik kom er zo aan. Zelf heb je een mooie doorzichtige rode jurk aan met enkellaarsjes met een plateauzool en bredere hak. Voor dat ik naar het aanrecht loop, geef je me een kussen aan. Je kijkt ondertussen naar mijn lichaam en het lijkt je te bevallen.
Ik leg mij neer bij het aanrecht en ik hoor het tikken van je hakken. je komt mijn kant op en alleen al het tikken van je hakken op de vloer besluit mijn penis om extra bloed te vragen die het ook spontaan krijgt. Je ziet het. ik kijk naar je op. Je bent zo nog groter dan dat ik je al vond. En ik geniet van je huidskleur. eindelijk gaat een goddelijke donkere vrouw van mij gebruik maken. Je komt ondertussen dichterbij en zet je plateauzool op mijn lul. Nu al steigeren, zeg je. Ik grinnik en zeg je dat je niet teveel moet bewegen omdat ik al bijna kom. je trekt je er niets van aan en beweegt langzaam met je schoen over mijn pik. Het voorvocht verschijnt al en je zegt me dat het beter voor mij zal zijn als je al een keer gekomen bent, want dan houdt je het langer vol. Je wrijft over mijn eikel en de rubberen zool is als doping. Niet lang daarna kom ik en je voelt mijn lul kloppen onder je schoen. Wanneer ik klaar ben en mijn geil zich op mijn buik bevindt, haal je je voet van mijn lul en stapt tevreden op mijn zaad. Even vertrappen zeg je. Je staat nu op me en je hak drukt in mijn buik, althans de zijkant van mijn buik. Je vraagt hoe ik me voel en ik zeg je dat ik gelukkig ben. Mijn pik neemt ondertussen ook weer een wat normalere maat aan. Je pakt een handdoek, stapt op mijn borst en legt de handdoek op de plek waar je je mijn zaad hebt vertrapt. Daarna wrijf je het met de schoen droog, waarmee je ze hebt vertrapt. Zo wordt mijn buik weer droog en hopelijk je zool van je schoen ook. Je vraagt me de handdoek van mijn buik af te halen en die aan te geven. Dat doe ik en je legt het op het aanrecht. Daarna stap je van mij af.
Je loopt om mij heen, je hakken tikken op de vloer. Je weet dat mij dit opwindt, ik heb het je vaker verteld. Je eindigt bij mijn hoofd en je zegt me dat ik mijn hoofd moet kantelen. Dit doe ik waarna je op mijn zijkant stapt met je bal van de voet en je volle gewicht staat nu op mijn kaak. je stapt door op mijn borstkast, nog steeds op de bal van je voet, waarna de andere voet bijsluit. Je staat op mijn tepels. Langzaam voel ik dat je hakken contact maken met mijn huid. Dan sta je fullweight op mijn borstkast. ik kijk naar je mooie kont en ik zie dat je geen slipje draagt. Je zakt door je knieën totdat je kont boven mijn gezicht hangt, je houdt je zelf ondertussen vast aan het aanrecht. Ik geef een kusje op je billen en lik het. Ook lik ik je gaatje, een siddering gaat door je heen, want dit had je niet verwacht. Maar het bevalt je, daarom blijf je zo zitten. Ik richt me weer iets op en lik je gaatje weer. Je hebt het mooi schoon gemaakt, alsof je wist dat ik dit zou doen. Tuurlijk wist je het, ook dit had ik al wel eens benoemd. Je vingert jezelf terwijl ik je gaatje lik. Ik hoor je licht kreunen en je blijft jezelf vingeren. Je probeert nog iets dieper te hurken om te zorgen dat mijn tong in je gaatje kan komen. Niet lang daarna kom je klaar, je geniet ervan en je gaat weer rechtop staan.
De adrenaline doet zijn werk, zoals ik al verwachte. Mijn opgekropte geilheid sterkt mij in het volhouden. Je stapt door naar mijn buik en stimuleert daarna mijn stam van mijn pik. Die begint nu weer harder te worden. terwijl je mijn pik hard maakt, zie ik 2 mooie afdrukken op mijn borst. Ik heb ze niet gevoeld toen je erop stond, nu voel ik ze wel. Maar ik geniet. Je stapt op mijn pik, kennelijk is die nu hard genoeg bevonden om op te staan en via mijn pik stap je van mij af. ik zie je weglopen, naar de kamer en aan je getik te horen kom je ook weer terug, met een soort tafeltje in je hand, met daarin een gat. Het tafeltje oogt stevig en is zo’n 50×50 cm groot. Je legt het over mijn pik en wurmt mijn pik en ballen door het gat een weg naar de vrijheid. Je houdt je vast aan het aanrecht en stapt met 1 voet op het tafeltje. als snel zet je je andere voet ernaast. Het tafeltje is stevig genoeg om je te dragen, althans, het stort niet in. Mijn pik ligt te wachten op de dingen die komen gaan, maar ik kan het wel raden: mijn lul moet plat gemaakt worden. Je zet een plateauzool op mijn penis, over de lengte en gaat er met je volle gewicht op staan, je hak in mijn zak gedrukt. Je stapt er weer van af en draait je om. je hakken zweven nu gevaarlijk boven mijn pik, maar niet voor lang want al snel dalen ze en landen op mijn pik en de druk wordt groter en groter, waarbij ook mijn pik harder en harder wordt. Kennelijk durf je er niet met je volle gewicht op te staan, want als snel hou je je hakken weer hoger zodat ze loslaten van mijn staaf. Je gaat op 1 voet naast mijn pik staan en doet je schoenen uit. Ik zie je blote voeten en ze zijn aantrekkelijk. Ik zeg je dat ik je tenen graag in mijn mond zou willen. Je zegt dat ik geduld moet hebben.
Je stapt nu met beide voeten op mijn lul en je staat naar het aanrecht gericht, waarlangs ik dus ook lig. dan spring je omhoog en landt keurig weer op mijn staaf. Je zware gewicht is heftig, maar wel verschrikkelijk opwindend. Dit doe je nog een paar keer, waarbij je af en toe half landt op mijn eikel. je vraagt me hoe ik dit vindt. ik antwoord dat het me erg opwindt. Zelf geef je aan dat dit je veel plezier geeft en ook erg opwindend voor je is. Dan stap je op mijn borst en presenteert aan mij je voetzool. Ik ruik eraan en ik lik het. daarna vraag ik je of je op mijn gezicht wil gaan staan. Zonder twijfel stap je op mijn gezicht, op mijn neus. Gelukkig is je zool zacht, waardoor mijn neus onder een soort kussen wordt gelegd. Ik hou ervan hoe je zonder tegenwerking en idd no limit met me omgaat. Na een paar seconden stap je weer van mijn hoofd en stopt een paar tenen in mijn mond. je hebt grote voeten, dus ook lange tenen. Ik zuig er gulzig aan, terwijl jij ze steeds dieper in mijn mond stopt. ook jij geniet hiervan. Je haalt ze weer uit mijn mond en stapt van mij af.
Je helpt me overeind en begeleidt me naar je slaapkamer. Daar wacht een boxspring en je legt me op mijn rug bij het voeteneinde. Je kleedt je vervolgens uit en achterstevoren loop je naar mij toe en over mij heen vallen eindig je op mijn borstkast. Nu is het mijn beurt, zeg je me en pakt mijn hoofd vast en duwt mijn gezicht in je kut. Daarna wrijf je mijn gezicht over je kut alsof ik ja aan het knikken ben. Mijn tong doet ook mee om het e.e.a. te bespoedigen en al snel kom je klaar. Tijdens het klaarkomen druk je mijn gezicht nog verder in je kut en je zegt me dat je het geil vindt als ik je kutsappen opslurp. Dit doe ik graag voor je. wanneer je lipjes zijn uitgeklopt, laat je me los en draait je om, om op je buik op mijn buik te gaan liggen. Ik voel een hand van jou zich om mijn paal slaan en je begint mijn pik te masseren. Daarbij neem je ook af en toe mijn balen in je mond en zuigt er aan. Dit geeft mij weer een opwinding. Je pijpt me heerlijk en klemt je lippen strak om mijn eikel. Door de activiteiten hiervoor, waarbij ik erg geil werd, duurt het niet lang voordat ik kom. Gulzig hoor ik je mijn geil doorslikken en netjes lik je mijn pik weer schoon. Dan klim je weer van mij af.
Als laatste onderdeel, kondig je aan, zou je graag buttcrushes op mij willen maken, waarna er wordt afgesloten met een heerlijke neukpartij. dit klinkt aantrekkelijk. Ik ga akkoord met je voorstel en ga er eens goed voor liggen. Je gaat met je kont naar mij toe gericht staan, ter hoogte van mijn buik/borst. dan laat je je vallen op mij. Dit is nog wel te doen, ervaar ik. Maar daarna worden de sprongen heftiger, zelfs met een aanloop. Met veel geweld klap je met je volle gewicht elke keer op mijn lichaam, waarbij je af en toe ook op mijn gezicht landt.
Na een aantal minuten op mij te keer te zijn gegaan, ga je op mij liggen. We beginnen te zoenen. ik proef je heerlijke tong en onze tongen dansen om elkaar heen. Je gaat naast me liggen en kneed mijn slappe lul. Het duurt niet lang of die ligt alweer paraat in je hand. Je geeft er een paar kusjes op en je gaat vervolgens naast me op handen en knieën zitten. Je zegt me dat je het op zijn hondjes wil doen. Ik klim overeind, maar ben beurs van je lichamelijke geweld kort geleden. Met enige pijn en moeite lukt het me en ik ga achter je zitten op mijn knieën. Ik leid mijn eikel naar je kutje en met een simpele beweging jaag ik hem tot aan mijn ballen naar binnen. Je bent zo heerlijk nat, je bent erg geil geworden van de activiteit van zonet. Een harde kreun ontsnapt aan je lippen. Daarna blijf ik doorpompen, terwijl ik met een hand haar klitje masseerde. Je begint te kronkelen van genot, maar ik wil het niet te snel afmaken.
Ik trek, knijp en rol je klitje tussen mijn vingers, terwijl ik langzaam blijf doorpompen. Als ik merk dat je spieren zich wat meer aanspannen, stop ik even. Langzaam merk ik dat je genot iets wegebt, voor mij het teken om het tempo weer wat op te voeren. Weer voel ik dat je je kutspieren aanspant en dat je gaat komen. En weer stop ik even. Je wordt ongeduldig en smeekt me om het af te maken. Nu stop ik niet meer en ga door totdat ik het niet meer kan houden en ik je hele grot onderspuit met mijn zaad. ook jij komt op dat moment gillend klaar en terwijl je nog na schokt blijf ik doorstoten totdat ik helemaal leeg ben. Dan val ik totalloss van je af. Wat een neukpartij is dit geweest, nee, de hele avond was geweldig. Ik ga liggen en je komt bij me liggen. Ik streel je borsten langzaam en draai cirkeltjes om je tepels. Daarna vallen we in een heerlijke slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *