Author picture

Vakantie in Frankrijk

De koffie stond koud te worden op het balkon, naast het kopje een enorm glas vruchtensap en de rest van het dienblad gevuld met een overdadig ontbijt, maar ik had er nou ‘ns geen zin in.
Als ik over de rand van het brede balkon keek, zag ik mooie mannen met kleine zwembroekjes aan in de zon liggen, of in het grote zwembad duiken.
Gebruinde vrouwen lagen topless te zonnen op hun handdoek. ’t Was een waar paradijs daar beneden.
Ik was hier al drie dagen. Mijn man deed hier zaken en sloot mij hier op. In een peperdure kamer aan de Franse Riviera. Jaloers als hij was, vond hij het hele maal niet leuk om me alleen te laten en hij verwachtte van me dat ik of op mijn kamer bleef, of met een beetje geld wat boodschappen ging doen in het liefst zo hoog mogelijk gesloten kleding.
En dat trok me helemaal niet zul je begrijpen.
Ik voelde me zenuwachtig en bij de eerste slok koffie voelde ik al dat ik zou moeten overgeven als Ik er nog een nam. Ik drukte mijn dijen tegen elkaar en een golf van genot schoot door mijn lichaam.
Jeetje .. je kunt toch zo lang geen beslag leggen op je eigen vrouw7 Of wel Ik wist het niet meer.
AI zo lang we getrouwd waren had ik me gedragen zoals hij wilde, was ik tegen moet gekomen aan zijn kleine wensen en had ik mijn eigen gevoelens opgekropt,
omdat die bij hem niet aan bod kwamen
Maar nu ik hier helemaal alleen was en de zon warm op mijn hooggesloten jurk scheen veranderde er iets in me. Ik kon mijn gedachten niet meer bij het saaie modeblad houden, dat op mijn knieën lag. Ik voelde me onweerstaanbaar geil.
Dat mag niet, dat hoort niet, da’s slecht hoor: beneden me omarmde een gebruinde kerel een slanke vrouw Haar naakte borsten werden bijna platgedrukt tegen zijn stevige lichaam ik ritste mijn jurk van achter open. Ik wilde me laten zien:
Ik wil me helemaal laten gaan: zo hou ik het niet meer uit. Het is kennelijk niet altijd een even prettige ervaring om goed geil te zijn. Mijn man denkt aan zijn werk en aan zijn gezin. Zijn enige echte genot is een dure fles wijn en een contract met de andere zakenlui en ik hoor er gewoon bij omdat het netjes is voor een zakenman om getrouwd te zijn Ik liep de grote slaapkamer in en sloot de deur af.
Dan stapte ik uit mijn jurk en bekeek mezelf aandachtig in de spiegel. M’n krullende haar kwam tot op mijn schouders. Die enge witte beha en die belachelijke witte slip maakten mijn huid nog lichter dan-ie al was.
Ik wilde bruin worden, me aan mooie mannen geven, mijn borsten platdrukkend tegen de harige ruige borst van een knappe vent. Ik trok alles uit en stapte resoluut spiernaakt het balkon op …
Je bent gek, hamerde het in mijn hoofd. Jij moet wel knettergek zijn, stommerd die je er bent.
Woest rukte ik de kussens van een luie zonnestoel en legde die over de brede balustrade. Ik wreef mijn lichaam langzaam in met zonnebrand. Ik streelde over mijn borsten en wreef het in de huid van mijn dijen, gleed met de palm van mijn hand over mijn blonde schaamhaar. En dan ging ik op de brede balustrade liggen, naakt en languit.
Zou iemand me zien Ik wilde het eigenlijk niet, maar ik hoopte van wel De zon was warm en scheen op mijn huid, maar iemand naar boven. Een man die ’t allemaal begreep. Met zo’n knots van een lul, die hij hard en dwingend tussen mijn benen duwt.
Zachtjes zei ik tegen mezelf “Oh”… ik wil geneukt worden. Kom … zie je dan niet dat ik vreselijk geil ben’ Zien jullie daar beneden dan niet dat hier een vrouw ligt die hunkert naar liefde en naar echte pure sex Zijn jullie nog te bedonderd om omhoog te kijken en het te zien? Kom… ik doe mijn benen uit elkaar, voor jullie.
Voor jullie allemaal.
Als jullie niet willen of durven of kunnen komen, dan fantaséér ik jullie er wel bij. M’n vinger is geen vinger meer. Het is de pik van een van die ge~ bruinde helden daar beneden. Van die kerel daar die geen aandacht aan me schenkt en net in het water i’ gedoken.
De pik glijdt langzaam en stijf langs mijn buik, langs mijn navel, duwt zich in mijn schaamhaar… kom op met die eikel, ik sta er helemaal voor open, ja zo!
Duw hem bij me naar binnen, neuk me. Ik kom bijna klaar!” Mijn vinger gleed soepel mijn gleufje binnen.
En binnen was ik nog warmer dan op mijn zonverwarmde huid. Beneden klotste het water en hier hoorde ik het soppende geluid van mijn eigen kutje. Een vreemde rare zalige combinatie. Ineens verdween elk geluid om me heen. Mijn kontje ging razendsnel op en neer en ik duwde twee vingers tegelijk naar binnen.
Harder. Harder’ Met de vingers van mijn andere hand streelde ik mijn gladde tieten en mijn tepels die hard waren als spijkers en groot en lekker. Het geile opwindende gevoel nam bezit van mijn hele lichaam en ineens was het bevrijdende orgasme een feit. Het was er werkelijk met al mijn spieren gespannen kwam ik langdurig klaar.
Dan waren de gewone geluiden er weer. Lachende vrouwen, spetterend water, roepende mannen, een radio… Vol schaamte liet ik me van de balustrade glijden. De kussens waarop ik had gelegen waren kletsnat, mijn billen stonden er duidelijk in afgetekend. Wat had Ik gedaan? Wat had ik in hemelsnaam met mezelf uitgespookt? Angstig keek ik omlaag terwijl ik mijn borsten met mijn armen bedekte, niemand had me gezien.
Of had iemand er toch aandacht aan geschonken en me ontdekt? Als een geslagen teef droop ik af, ik ging de kamer in en bekeek me weer voor de spiegel. Mijn lichaam glom van de olie en van het zweet. Nee, ik was nog niet echt bevredigd, de wellust was nog in mijn ogen te lezen. Woest pakte ik een lichte rieten stoel, plantte die vastberaden vlak voor de grote spiegel. Dan ging ik zitten, met mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar.
Doe het nog eens, zei ik ten mezelf. Wat maakt ’t uit, doe het gewoon.
Mijn duim en wijsvinger openden mijn spleet. Een vinger van mijn andere hand kroop omlaag. Een lange nagel duwde tegen mijn kittelaar. Ah, wat een gevoel, wat een vreemde sensatie! Terwijl ik naar mezelf bleef kijken gleed de vinger dieper en dieper naar binnen. Dan er weer uit en vervolgens weer woest naar binnen. Er kwam een waas voor mijn ogen en Ik zag mijn spiegelbeeld nauwelijks meer.
Ineens leek mijn lichaam in de spiegel groter te worden. Alsof ik in tweeën gedeeld werd, alsof er een tweede lichaam uit het mijne stapte! Ik draaide me om, met natte ogen, vochtige lippen en een glad glimmend hongerig lichaam. Door het zweet dat in mijn ogen liep kon ik de man die achter me stond nauwelijks zien, maar hij leek me geschrokken en verlegen tegelijk. Hoe was hij binnengekomen hoe, ik had de deur toch op slot gedaan, ik… maar ik kon niet meer denken. De man deinsde achteruit, had hij me op het balkon zien liggen? Ik duwde hem op bed, rukte ruw zijn kleren uit. Toen Ik zijn broek omlaag deed stribbelde hij niet langer tegen.
Met mijn glibberige lichaam drukte ik me tegen hem aan. Zijn lul stond stijf was groot en uitdagend. 0, wat was ik geil, wat was ik onbedaarlijk, gewetenloos heet. De man kon zelf niets doen, hij was machteloos in mijn armen. Zijn huid glibberde nu ook van de olie en van mijn zweet, met mijn mond wijd open wilde ik zijn warme lul bijna inslikken. En toen ik zijn vingers diep in mijn kut weg voelde zinken, verdwenen de laatste remmingen, voor zover die er nog waren, uit mijn wellustige lijf…
“Neuk me, Naai me! ” Toen ik zijn lul losliet kletste hij hard tegen zijn buik aan. Ik zwaaide mijn ene been over hem heen, hield zijn lul recht omhoog en liet me er dan met een welgemeende zucht overheen vallen. Tot aan de wortel zat hij er in, mijn ogen zagen geen man maar een perfecte neukmachine, geheel en al gemaakt voor mijn genot en mijn plezier. Een neukmachine met een grote lul om flink in me tekeer te gaan.
Vlug en onbeheerst bewoog ik mijn bekken op en neer en van links naar rechts.
Het sap druppelde langs mijn glanzende dijen, ik zette mijn nagels onbarmhartig in zijn hete vlees, drukte erin tot de knokkels van mijn handen er wit van werden. M’n lichaam was één grote, verlangende kut, en lekker dat dat
was!
Zijn handen waren ineens overal, hij pikte het niet langer dal ik al het werk deed. Stevig werd ik bij mijn armen gepakt en voor ik er erg in had, lag ik onder en hij boven. Met wilde onregel matige, ongecontroleerde stoten begon hij mij en zichzelf naar een orgasme toe te werken. Ik sloeg mijn benen rond zijn slanke middel en drukte zijn buik tegen de mijne. Maar tegen zijn tomeloze kracht (wat een beest!) was ik niet opgewassen, ik had hem willen neuken nu verkrachtte hij mij en zo was het goed Steeds als hij zijn lichaam omhoog drukte moest ik mijn benen open laten glijden om hem ruimte te geven. Zijn vingers groeven zich in mijn borsten, zijn mond sloot zich rond mijn keel en hij beet hard in mijn vlees.
Opeens verstarde hij. Zijn ogen werden glazig als die van mij en zijn lichaam, vooral zijn kont, werd hard als steen Er kwam een onverstaanbaar geluid uit zijn keel en ik voelde hoe mijn brandende kutje werd volgespoten met het verkoelende zaad. Nu lukte het me om zijn onstuimige lichaam tegen me aan te drukken en op dat moment beleefde ik het meest opwindende orgasme van mijn leven.
Dan rolde de man van me af en bleef hijgend naast me liggen.
Als door een wesp gestoken sprong ik op en vluchtte naar de deur… Ineens zag ik de man uitgeput maar glimlachend op het bed liggen.
“Dat je zo’n vrouw zou zijn…” complimenteerde hij me ” Als ik dat eerder had geweten.” Ik lachte nu ook opgelucht, bevredigd en blij. Op het bed lag mijn eigen echtgenoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *