Author picture

Verhaal Ruzie – Door rhiannon.nl

BAM!!! Met een knal gooit ze de deur achter zich dicht.

BENG!!! Met dezelfde vaart smijt hij die deur weer open.

“Klootzak! Waarom flik je me dat nou iedere keer als we op een feestje zijn? Je kijkt mij niet aan, laat me alleen rondsjouwen en je weet me pas weer te vinden als je naar huis gereden wil worden of als je snoepje van de week te lastig wordt.

Ik ben het zat, weet je dat?”

“Wat ben je zat, mij? Je weet toch dat ik altijd weer met jou mee naar huis ga? Dat ik geen ander wil?” Hij staat achter haar, raakt haar net niet. Ze voelt zijn aanwezigheid wel, hoort hoe hij zwaar ademt. Zijn boosheid is tastbaar, de hare ook. Ze wil zich niet naar hem omdraaien want ze weet wat er dan gebeurt. Het gebeurt namelijk iedere keer weer. Hij weet precies op welke knoppen hij moet drukken bij haar, weet precies hoe ze in elkaar steekt, hoe hij haar kan laten doen wat hij wil. Maar zelfs met haar rug naar hem toe, zonder dat hij haar aanraakt, voelt ze hoe hij haar boosheid om kan laten slaan in lust.

“Dat ik het weet, wil nog niet zeggen dat ik het leuk vind of het er mee eens ben…”

“Ooohh…. de majesteit is het er niet mee eens? Hare koninklijke zeikerigheid vindt het niet leuk? Hoe leuk denk je dat ik dit vind?” schreeuwt hij, terwijl hij haar bij de schouders grijpt en ruw omdraait. Ze wankelt op haar hoge hakken en zoekt steun tegen de muur. Hij komt dreigend dichterbij, staat nu boos snuivend tegen haar aan. Houdt haar gevangen tussen zijn lijf en de muur.

“Op het feestje vond je het anders nog maar wat grappig! Ik zag wel hoe je met die griet stond te smoezen en over me stond te roddelen, hoe jullie steeds naar me keken! Ik liep in de weg hè? Als ik er niet was geweest dan had die meid je ter plekke op je bek gepakt en jij had dat helemaal niet erg gevonden!”

“Op mijn bek gepakt hè? Weet je zeker dat dat niet is wat jij nu wil doen, me eens goed op mijn bek pakken?”

Hijgend kijken ze elkaar aan. Woedend. Ze voelt zijn hartslag tegen haar borst. Die frons tussen zijn wenkbrauwen. Pislink is ze. En geil. Zo ontzettend geil…

“Op je bek timmeren zul je bedoelen!” en als ze haar hand opheft, grijpt hij deze meteen. Trefzeker. Hij voelt zijn pik zwellen, zijn broek knelt. Wat is ze toch een geile trut, zoals ze daar kwaad op hem staat te zijn. Hij draait haar hand op haar rug en drukt zijn mond op de hare, knijpt met zijn andere hand haar kaken van elkaar zodat hij zijn tong in haar mond kan laten glijden. Ze beantwoordt zijn kus meteen, drukt haar bekken naar voren en kreunt. Met haar vrije hand trekt ze zijn stropdas naar beneden en probeert de knoopjes van zijn shirt open te maken. Geamuseerd laat hij haar ander hand los en ze trekt zijn shirt in één beweging open, de knoopjes springen alle kanten op.

“ Kutwijf! M’n goeie shirt!”

“Stel je niet aan, alsof jij degene bent die die knoopjes er weer aan moet zetten!” mompelt ze tegen zijn borstkas, terwijl ze haar handen onder zijn loshangende shirt sensueel naar zijn rug laat glijden. Dan richt ze haar hoofd wat op en terwijl ze haar nagels in zijn huid begraaft bijt ze hem toe:”Nee, daar voel jij je te verheven voor. Eikel.”

Hij krimpt nauwelijks in elkaar, maar aan zijn ogen en de verbeten trek om zijn mond kan ze zien dat het wel degelijk zeer doet, haar nagels in zijn rug. Mooi. Ze is er klaar voor. Ze wil hem, met huid en haar. Haar kutje voelt steeds heter en natter. Net als ze haar grip op zijn rug los laat om zijn riem los te maken, grijpt hij haar haren.

“Auw! Niet zo hard joh! Neanderthaler die je d’r bent!”

“Oh jawel, wel zo hard! Als jij er na al die jaren nog aan twijfelt dat ik alleen jou wil, dan zit er niks anders op dan je op een ouderwetse manier van te overtuigen dat jij de mijne bent. Zakken! Op je knieën!”

Jammerend van de pijn aan haar hoofd laat ze zich op haar knieën dwingen. Jammerend van de pijn, maar ook van geilheid en frustratie. Het enige dat ze wil is de kleren van zijn lijf scheuren, hem achterover op het bed duwen en boven op hem klimmen. Haar kutje langzaam over zijn stijve pik laten zakken en hem berijden tot haar frustratie afneemt, wat meestal ergens tussen haar derde en vierde orgasme gebeurt. In plaats daarvan dwingt hij haar nu om eerst zijn broek los te maken, daarna buigt hij over haar heen om de rits van haar jurkje open te ritsen en draagt hij haar op om zich helemaal uit te kleden.

“Dan moet je me eerst loslaten, lul. Hoe kan ik die jurk nou uitdoen als ik op mijn knieën zit, hè?”

Een ruk aan haar haren en ze draait bij. Wiebelend en wiegend worstelt ze met haar kleding en hij geniet van het uitzicht op haar deinende borsten. Eén hand nog steeds in haar haren gevlochten, de andere laat hij in zijn broek glijden en hij wrijft over zijn lul. God wat heeft hij zin in haar!

Als ze eindelijk haar jurk en lingerie uit heeft, ziet ze zijn hand in zijn broek bewegen. Hmmm… ze voelt haar poesje samentrekken bij de gedachte aan zijn pik. Ze voelt zich leeg, hunkert naar zijn pik diep in haar. Met haar billen draaiend probeert ze haar hoofd op te heffen om hem aan te kijken. Ze trekt zijn broek naar beneden en knijpt in zijn ballen. Omvat met één hand zijn lul en met de nagels van de ander hand krabt en knijpt ze hem.

“Schiet op geile slet! Mond open en pijpen! Je weet toch waarom ik steeds bij jou terug zal blijven komen? Ik ken niemand met zo’n geil bekkie als jij. Laat me nog maar eens merken waarom ik voor jou kies!”

Ze voelt het geil uit haar kutje druipen, de tepels op haar zwoegende borsten zijn keihard. Terwijl ze met haar tong de schacht van zijn pik langzaam nat maakt, stopt ze twee vingers diep in haar kut. Hmmm… ze kreunt en sluit haar ogen. Ze zal hem inderdaad eens laten zien waarom hij bij haar hoort! Zonder haar ogen te openen neemt ze zijn lul helemaal in haar mond, haar vingers bewegen steeds sneller heen en weer in haar kutje.

“Knijp in je tepels met je andere hand!” en ze voelt hoe hij nu haar hoofd met twee handen vast heeft. In hetzelfde ritme waarin ze haar kutje vingert, stoot hij nu zijn pik in en uit haar mond. Ze zuigt en likt en slikt, terwijl ze moeite moet doen om overeind te blijven. Haar borsten voelen gespannen aan en de wanden van haar poesje knijpen steeds heviger samen.

Plotseling trekt hij zijn lul uit haar mond en laat hij haar hoofd los. Als hij zich omdraait krabbelt ze snel overeind.

“Waar ga jij naartoe? Je kunt me niet eerst opgeilen en dan weg gaan, denk maar niet dat ik dat van je pik!” en ze grijpt hem bij zijn arm.

Hij kijkt haar lang aan en schiet dan in de lach. “Maak je maar niet druk, jij hebt nog véél meer waarvoor ik bij je terug blijf komen en daar ga ik vannacht echt nog wel van genieten. En jij ook.” Snel tilt hij haar op, slaat haar benen om zijn middel en laat haar op zijn pik zakken. Zo diep, ze voelt zich echt gevuld nu. Haar schaamlippen spannen strak om de dikke basis van zijn lul, haar clit wordt platgedrukt door haar eigen gewicht. Een pijnlijk gevoel, maar wel lekker. Als hij zijn heupen beweegt en haar bijna over zijn lul heen wrijft, schieten de pijnscheuten vanuit haar clit langs haar ruggengraat omhoog. Owww… Ze gooit haar hoofd achterover en probeert het tempo van zijn bewegingen te controleren. Ze wil klaarkomen! Nu! En ze is er bijna…

“Oh nee, echt niet! Jij gaat nog niet klaarkomen, je wacht nog maar even! Eerst nog van wat anders genieten, die geile kut van je krijgt straks nog genoeg aandacht!” en hij tilt haar van zijn pik af. Damn! Mokkend loopt ze naar het bed en laat zich achterover vallen. Hij kleedt zich verder uit en geeft haar ondertussen aanwijzingen:”Knijp in die mooie tieten van je. Wrijf ze tegen elkaar! Harder! Hmm.. Oh ja, dat is zeker iets om voor naar huis te komen!”Ze blijft met één hand over haar borsten wrijven en de andere hand strekt ze uit naar zijn pik, haar kutje druipend van het geil. “Kom op nou, geef me je lul!”

Tergend langzaam loopt hij haar kant uit, trekkend aan zijn pik. “Oh? Ik dacht dat je me zat was? Ik was toch zo’n klootzak? En nu wil je m’n lul? Hoe zit dat?”

“Je weet best hoe het zit… Je maakt me jaloers, je maakt me boos en dat geeft je een reden om boos op mij te worden en ik word altijd zo botergeil van je als jij boos bent… Dan wil ik dat je me keihard neemt, me neukt tot ik niet meer kan… Klootzak…” kreunt ze, met inmiddels drie vingers diep in haar poesje begraven.

“Zal ik je maar geven wat je wil, geile slet van me?” en hij loopt naar haar toe. Slaat haar hand weg bij haar kut. “Benen open teef!” snauwt hij terwijl hij haar bij haar heupen naar zich toe trekt. Ze kromt haar rug en spreidt haar benen zo ver als ze kan, haar vingers in zijn haren gevlochten.

“Kom op? Neuk me dan? Ram je pik diep in me, neuk me!” hijgt ze. Als hij zijn pik dan eindelijk in één keer diep in haar ramt, slaat ze haar benen strak om hem heen en ze gilt het uit terwijl ze klaarkomt. Zo intens klaarkomt dat haar geil uit haar kutje golft iedere keer als hij zijn pik diep in haar stoot. Uiteindelijk smoort hij haar kreet met zijn mond, haar nog steeds neukend. Als haar orgasme wegebt en ze wat tot rust komt, begint hij haar borsten te kneden en er in te bijten. In, uit, in, uit, hij blijft doorgaan in hetzelfde ritme en ze voelt de opwinding terug komen. Bijna ondraaglijk dit, er lijkt een plek binnen in haar te zijn die haar over de rand duwt als hij die plek zou kunnen raken. En steeds lijkt hij er zo dichtbij en toch raakt hij die plek net niet met zijn lul. Dan richt hij zijn bovenlijf iets op en brengt zijn vingers naar haar clit. Die plek zit dus niet diep in haar binnenste, terwijl ze hard met haar kutspieren in zijn lul knijpt komt ze weer klaar. Ze blijft klaarkomen, ze blijft zijn lul masseren met haar kut en met een bijna dierlijke grom spuit hij zijn zaad diep in haar… Dan laat hij zich bovenop haar zakken en ze liggen allebei met gesloten ogen te hijgen…

Teder kust hij haar in haar nek en voorzichtig rolt hij hen beiden om. Met zijn pik nog in haar ligt zij nu boven op hem. Zachtjes streelt hij haar haren uit haar gezicht en hij glimlacht. Zij glimlacht terug en kust hem zachtjes op zijn voorhoofd.

“Ik vond het wel wat, jij?”

“Hmm… ja, dit spelletje wil ik wel vaker spelen schoonheid…”

Een tevreden zucht. Ze is al in slaap gevallen. Zijn liefste, zijn mooiste, zijn enigste… Voorzichtig trekt hij het laken over hen heen en dan slapen ze allebei…

http://rhiannon.nl

https://www.wattpad.com/user/RhiannonNL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *