Author picture

Vriendendienst

Iets voor allerheilligen belde een vriendin van mijn overleden vrouw me op om eens naar het kerkhof te gaan waarmee ik akkoord ging en we spraken af.
Ik had haar al lang niet meer gezien, juist af en toe een belletje, ze moest nu achteraan in de vijftig zijn, en was al een tiental jaar weduwe.
Toen ik aan haar appartement aanbelde, vroeg ze via de intercom om eerst nog even naar boven te komen, ik nam de lift vierde verdieping, de deur stond op een kiertje,ik klopte aan, waarna ze riep” kom maar binnen” ze kwam me tegen en groete me met een kus op de wang, het was nog altijd de slanke verzorgde en stijlvolle dame zoals voorheen, ze droeg een lange zwarte lederen rok met laarzen, een witte kanten blousse, en nogal opvallende grote oorbellen.
Ze vroeg om eerst nog iets te drinken, en wist nog dat ik een cognac liefhebber was, ik bewonderde haar toen ze naar de bar ging en de glazen volschonk, ze kwam naast me zitten, en maakte draaiende bewegingen met het grote cognac glas, dit winde me op zodanig dat ik mijn benen moest kruisen om mijn stijve pik weg te stoppen.
Na een halfuurtje besloten we om te vertrekken,toen ze de glazen naar de keuken bracht vroeg ze of ik haar mantel in de hall wou nemen, er hing een zwarte pels en een lange lederen mantel met bontkraag, ik riep welke! kies maar riep ze terug , ik heb altijd al een boontje gehad voor in het leder geklede vrouwen en nam de lange lederen mantel, en hield deze voor haar open dank u wel lachte ze, hierna nam haar handschoenen uit haar handtas, het zweet barste me los, een in het leder geklede vrouw stond voor mij,ik zou zo graag eens je slaaf zijn, laat me toch eens je hielen likken mijn fantasie sloeg op hol.
We namen de lift, die stopte op het derde een oudere man stapte in, ze stond met haar achterwerk tegen mij ik rook haar parfum,en had goesting om aan haar oorlel te likken,de lift stopte, ik had juist een nieuwe wagen, vol lof bewonderde ze deze.
Aan het graf van mijn vrouw veegde ze mijn tranen weg,ik rook terug de geur van het leder, bij het weggaan trok ze me stevig tegen zich aan,er ging veel door mijn hoofd, ik was nu vijfendertig mijn vrouw was nu al vijf jaar dood,en wou met haar vriendin wel eens het bed delen, omdat ik zo lang mogelijk bij haar wou blijven stelde ik voor om iets te gaan eten, waarmee ze instemde.
Ik kende in de buurt een goed gezellig grieks restaurantje,de baas die me herkende wenkte me dat mijn lievelingstafel kort bij de open haard nog vrij was, en nam onze jassen aan.
We namen beide hetzelfde aperetif,bij het horen van de griekse muziek,en de warmte van het vuur kwam ons gesprek goed op gang, het eten was heel lekker en de patroon zorgde er voor dat onze wijnglazen goedgevuld bleven,ze amuseerde zich en vroeg om dit nog eens te doen, na een paar afzakkertjes werd het al vrij laat, en besloten om naar huis te gaan.
Bij het buitengaan bedankte ze me, en kuste me op de wang, ik liet mijn lippen over haar wangen glijden en kuste haar op de mond, de smaak van haar lippenstift hitste me op en trok haar tegen me aan ze verzette zich niet, hijgend zei ze “laat ons verder doen” in de auto liet ze haar hand in mijn broek glijden, zonder me te schamen vroeg ik of ze haar handschoenen terug wou aandoen,” je hebt dit graag hé” wat ik juist maar kon beamen, ze streelde mijn penis met het zachte leder en begon hem met harde rukken af te trekken, toen ik klaarkwam likte ze hem zonder schroom af, kom mee bij mij vroeg ze ik heb nog een verassing voor je.
Terug bij haar, vroeg ze me om in de living te wachten ze smeet haar mantel op mij en ging naar de slaapkamer, een tiental minuten kwam ze terug in een prachtige zilvervos ze droeg lieslaarzen met superhoge fijne hielen, een leren pakje waaruit juist de geslachtsdelen zichtbaar waren,lange handschoenen en rond haar hals en polsen een band afgewerkt met grote metalen ring, verbaasd zat ik te kijken, nog een geschenkje van mijn man, zoals een hoer aan het noordstation liep ze door haar appartement, en gaf me nog een cognac die ik goed kon gebruiken, ik klede me uit en moest haar aan het ijzeren bed met riemen vastbinden, en neukte haar, het sexy pak en haar gekreun maakten het me gemakkelijk om nog een tweede maal klaar te komen, ze had graag om als slavin behandeld te worden,als ze vroeg om haar met een zweepje te slagen of dergelijke had ik het hier soms moeilijk mee,ik ben bij haar gaan wonen, en ondanks onze zelfde intresse zijn we na een vijftal jaar nog bijeen? en misschien vertel ik de rest later nog eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *