Author picture

Webcam sletje

Hallo iedereen, ik ben Thomas (21 jaar oud) en gisterenavond heb ik een ontzettend geile ervaring meegemaakt.

Dit verhaal is dus waargebeurd en speelde zich deze zondag af.

Zoals wel vaker zat ik me op een zondagavond weer te vervelen, dus besloot ik van even Omegle (een online ) open te zwieren. Tot mijn teleurstelling waren het weer vooral veel oudere mannen waarmee ik verbonden werd. En wanneer er dan toch eens een knappe vrouw was klikte ze me meteen weg. Juist wanneer ik de moed wou opgeven omdat ik al bijna een uur zonder resultaat Omegle aan het afzoeken was werd ik verbonden met een mooi meisje, al zag ze er wel erg jong uit.

Ze had lang bruin haar, bruine ogen en een schattig gezichtje. Tot mijn verbazing klikte ze me niet weg, maar ging ze de conversatie aan. Ze bleek 19 jaar oud te zijn en was afkomstig uit Zweden. Na wat geflirt en geile opmerkingen vroeg ik haar waarom ze juist op Omegle zat. Ik verwachte een standaard antwoord zoals omdat ik me verveelde, maar dat was het zeker niet, ze zocht een “daddy”. Ik werd meteen ontzettend opgewonden, maar dan realiseerde ik me dat ik slechts 21 was en dus waarschijnlijk niet geschikt was. Ik loog rap over mijn leeftijd en zei dat ik 24 was, want deze had ik in tegenstelling tot haar gelukkig nog niet gezegd en dus hoopte ik maar op het beste.

Hier leek ze geen probleem mee te hebben en ze zei: “Vanaf nu antwoord ik niet meer, zeg me gewoon wat ik moet doen.”

Zelf was ik nog nooit in deze situatie terecht gekomen. Ik wist dus niet meteen wat ik juist moest doen. Ik had namelijk schrik dat ze me weg zou klikken moest ik iets verkeerd vragen.

Ik vroeg haar of ze haar shirt zou uitdoen waarop ze meteen stuurde: “You have to be demanding, don’t play nice.” Het was heerlijk om met haar te chatten.

Dit was waarschijnlijk mijn laatste kans, dus ging ik er maar voor. “Ik wil dat je nu je shirt uit doet slaaf!”. Ze leek een beetje verrast maar in tegenstelling tot bij mijn eerste poging ging het shirt meteen uit. Ze had geen bh aan en ze had kleine maar mooie ronde borsten. Ik beval haar haar borsten te masseren, wanneer de tepels duidelijk stijver begonnen te worden liet ik haar er in pitsen. Ik zag meteen dat het pijn deed, maar ze genoot er ook van. Ik vroeg of ze geen voorwerp had dat ze hiervoor kon gebruiken waarna ze met 2 wasknijpers afkwam en deze gebruikte.

Dan vond ik het tijd van eens wat meer naar onder te gaan en haar poesje te bekijken, dit allemaal terwijl de wasknijpers nog steeds aan haar tepels zaten. Ze had een mooi kaal geschoren poesje en aan haar slipje zag ik dat ze duidelijk al wat nat was. Ik beval haar meteen 3 vingers te gebruiken. Ze was duidelijk aan het genieten en plots zette ze haar microfoon aan waardoor ik ze hoorde kreunen wat het alleen maar geiler maken. Ik vroeg haar of ze geen seks speeltjes had, deze had ze helaas niet al had ze wel een oude haarborstel die ze gebruikte om te masturberen. Nu zat ze daar zichzelf te verwennen met een borstel in haar poesje en 2 wasknijpers aan heer tepels, een enorm geil zicht. Gedurende dit gesprek liet ik ze geregeld stoppen met masturberen zodat ze nog niet klaar zou komen. Ik hoorde aan haar ademhaling dat ze dit niet leuk vond en liever verder zou doen, maar toch antwoordde ze altijd met: Yes, Daddy. Ik liet haar dan haar borstel aflikken of ze moest harder op de wasknijpers duwen.

Na een tijdje vroeg ik aan haar of ze al een anal had gedaan, het bleek dat ze dit nog nooit gedaan had. Ze moest zich van mij omdraaien en één vinger in haar anus steken dit deed ze weer meteen al hoorde ik een klein kreetje van pijn. Ik beval haar van dit te blijven doen en steeds te zeggen: “I love you daddy.” Dit was zo ongelofelijk geil waardoor ik helaas al klaar kwam. Nu was ze duidelijk aan het afzien.

Aangezien ik toch al klaargekomen was liet ik haar hiermee stoppen en kon ze de wasknijpers afdoen. Toen ik haar gezicht weer zag op de webcam zag ik dat ze zelf tranen in haar ogen had. Ik liet haar nog rustig verder masturberen en het duurde niet lang eer ze klaar kwam. Ik vroeg haar naar haar skype en deze gaf ze meteen. Ze vroeg zelf van een opdracht te geven voor tegen volgende keer. Ik wist niet meteen wat ik hier op moest zeggen maar kwam op het idee van haar te laten masturberen met haar kamerdeur open terwijl haar ouders of broer thuis waren. Na haar toegevoegd te hebben op skype disconnecte ik onze Omegle chat, nog even bekomende van wat er juist gebeurd was.

Dit was mijn eerste verhaal en het was waarschijnlijk niet perfect, feedback over hoe ik beter kan schrijven is altijd welkom. Ik hoop dat ze snel nog eens online komt zodat ik een 2de deel kan schrijven. En heeft er misschien iemand een ideetje voor een nieuwe opdracht?

Als je zelf ook wat geile avonturen wil beleven kan je altijd een mailtje sturen naar thomas.o1995@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *