Author picture

Welverdiende wintersport

Na twee coronajaren besloten mijn vrienden en ik dat we onszelf wel eens mochten verwennen: we zouden op skivakantie gaan. We zijn allemaal studenten, tussen de drieëntwintig en de vijfentwintig jaar oud, en onze goede examenresultaten zouden worden gevierd. In een groep van zes vertrokken we dus met de bus naar Frankrijk. Het hotel dat we hadden geboekt was ook best luxueus voor onze standaarden. Het bevond zich vlak aan de piste en was voorzien van een sauna en zelfs een zwembad! We waren dan ook aangenaam verrast over het comfort toen we zaterdagochtend incheckten.

We houden allemaal wel van een biertje, dus na de eerste dag skiën repten we ons meteen naar de eerste après-skibar die we konden vinden. Het bier vloeide rijkelijk en het duurde dan ook niet lang tot Lukas en ik ons op de dansvloer begaven. Lukas is één van mijn beste vrienden en is eerlijk gezegd ook best wel knap om te zien. Hij is vrij lang, heeft blonde krullen, een gebruind gezicht en kuiltjes in zijn wangen als hij lacht.

Na wat stoeien en lachen op de klassieke après-skihits, viel mijn oog op een knappe meid van onze leeftijd die mij recht in de ogen keek. Ze had een vreemde, nieuwsgierige maar zelfverzekerde blik in haar felblauwe ogen. Ze had pikzwarte krullen en een knap gezicht, met sproetjes. Ze was ook een stuk langer dan ik en haar stevige, ronde borsten priemden door haar strakke ski-trui. Mijn idiote dansmoves vielen langzaam stil en ik besloot uitdagend terug te kijken.

“Ze had pikzwarte krullen en een knap gezicht, met sproetjes, en haar stevige, ronde borsten priemden door haar strakke ski-trui.”

Daarop stapte ze recht op mij af, tot haar hoofd slechts op tien centimeter van het mijne was verwijderd. Ze nam mijn heupen vast en we begonnen sensueel te dansen. Er klonk wat gejoel rondom ons, waarop zij in mijn oor fluisterde: “Laten we ze geven wat ze willen.” Zonder verder na te denken, kuste ik haar vol op de mond. We sloten beiden onze ogen. Haar tong baande zich een weg tussen onze lippen, zodat we wild begonnen tongzoenen.

Ik had weleens met een vriendin gezoend, maar dat was toch anders. Dat voelde meer aan als een grap, of een provocatie. Nu sidderde er een tinteling van verlangen door mijn lichaam. Haar handen streelden over mijn wangen en door mijn haar, terwijl mijn handen onhandig over haar rug wreven. In mijn ooghoek zag ik Lukas toekijken; verbaasd, geamuseerd en nieuwsgierig. Na die kus, die wel een eeuwigheid leek te duren, maakte ze zich los en zei zacht: “Ik heet Kato.” Daarop draaide ze zich om en verdween in de dronken menigte.

Die avond zag ik haar niet meer terug. Het bier vloeide daarna nog rijkelijker dan ervoor en afgezien van enkele schunnige opmerkingen van mijn vrienden, vooral van Lukas, vergat ik haar. De volgende ochtend werd ik wakker met een immense kater: het was duidelijk dat er van skiën vandaag niet veel in huis zou komen. Ook Lukas voelde zich belabberd, zodat we bij het ontbijt besloten dat Lukas en ik vandaag in het hotel zouden blijven. Gelukkig waren er genoeg alternatieven: we zouden de sauna en het zwembad eens gaan verkennen. We spraken af om tien uur.

Ik ging als eerste de sauna binnen. Natuurlijk was er niemand; op dat uur gaat iedereen skiën. Ik legde mijn handdoek op het hete hout en juist toen ik mijn ogen wilde sluiten, hoorde ik achter mij de deur van de sauna opengaan. Ik verwachtte natuurlijk Lukas, maar toen ik omkeek kon ik mijn ogen niet geloven. Kato, de knappe brunette die ik gisteren in de après-skibar had gekust, stond in haar zwarte bikini in de deuropening, met een uitdagende grijns op haar knappe gezicht. “Wie we daar hebben. Ook een kater?”

Zonder een antwoord af te wachten, legde ze haar handdoek naast de mijne en zette ze zich neer. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Wat ik de avond ervoor vermoedde, was werkelijkheid: ze had een prachtig lichaam. Haar slanke, gladde benen mondden uit in brede, welgevormde heupen. Daarna kropen mijn ogen over haar platte buik en haar grote, ronde borsten. Zelfs haar armen en haar hals straalden elegantie uit. Met dezelfde vastberadenheid als de dag ervoor kuste ze mij op de mond.

“Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Wat ik de avond ervoor vermoedde, was werkelijkheid: ze had een prachtig lichaam. Haar slanke, gladde benen mondden uit in brede, welgevormde heupen.”

Als ze al in de après-skibar voor de ogen van alle kijklustigen enige terughoudendheid aan de dag zou hebben gelegd, was daarvan nu geen sprake meer. Haar rechterhand gleed meteen over mijn knie, naar de binnenkant van mijn dijen. Ook ik trok mijn stoute schoenen aan. Met twee handen greep ik haar stevige borsten vast en begon ze door haar zachte bikini te kneden. Haar hand was nu aangekomen bij mijn kruis en begon mij zachtjes door mijn broekje te strelen. Ik voelde een immens verlangen en genot opkomen tussen mijn benen.

Ik was even teleurgesteld toen haar hand verder omhoog kroop, tot het achter de elastiek van mijn zwembroekje opnieuw naar onder dook. Nu kon ik een kreun niet meer onderdrukken. Haar vingers wreven behoedzaam en liefdevol over mijn venusheuvel, naar mijn clitoris. Daar begonnen ze kleine cirkeltjes te maken. Haar mond had de mijne ondertussen verlaten. Haar lippen kusten zacht mijn mijn hals, zodat de haartjes op mijn armen gingen rechtstaan. Door de magie van Kato’s kunsten, hoorde ik bijna niet hoe de deur van de sauna openging.

Een perplexe Lukas stond in de deuropening. Ondanks zijn verstomming, tekende een duidelijke bobbel zich af in zijn zwembroek. Het eigenaardige was dat ik in die ene, zwijgende seconde die wel een eeuwigheid leek te duren, alleen kon bedenken dat Lukas er ongelooflijk sexy uit zag. Hij was nog een stuk gespierder dan ik had verwacht! Natuurlijk was het Kato die ons verloste uit ons lijden. Ze stond recht, liet haar handdoek liggen, nam mij en Lukas bij de hand en zei alleen: “Mijn kamer?”

Hulpeloos maar verschrikkelijk geil werden Lukas en ik meegetrokken naar haar kamer, die gelukkig niet ver van de sauna was gelegen. Terwijl ze met de sleutel in het slot morrelde, kuste ik Lukas willekeurig op de mond. Hij reageerde door mij tegen de muur te duwen en passioneel terug te zoenen. Ik kon zijn tandpasta proeven en zijn heerlijke shampoo ruiken. Kato keek enkel goedkeurend toe en opende de deur.

Ik trok Lukas mee door de deuropening en duwde hem op het bed. Onhandig maar vastbesloten trok ik zijn zwembroek uit. Een keiharde, kaalgeschoren lul kwam tevoorschijn. Ik had nooit nagedacht over Lukas’ lengte, maar dit was alleszins een aangename verrassing. Ook op zijn volle balzak was geen haartje te bespeuren. Terwijl Kato de deur achter zich dichttrok, ging ik op mijn knieën zitten, nam zijn stijve in mijn hand en ging met het puntje van mijn tong cirkelend over Lukas’ balzak. Dan ging ik iets hoger, tot ik aan zijn eikel was beland. Ik besloot hem niet langer te plagen en nam zijn schacht in mijn mond. Terwijl ik hem provocerend in de ogen keek, pijpte ik hem diep. Met mijn tong kon ik nog beter voelen hoe hard hij was. Met mijn rechterhand nam ik zijn ballen vast. Hij kreunde goedkeurend. Hij nam mijn hoofd vast en streelde zachtjes door mijn haar, maar ik bepaalde het tempo.

“Terwijl ik hem provocerend in de ogen keek, pijpte ik hem diep. Met mijn tong kon ik nog beter voelen hoe hard hij was.”

Ondertussen was ik Kato bijna vergeten tot ik haar handen op mijn heupen voelde. “Blijf doen waar je mee bezig bent”, beval ze, waarop ik maar al te graag gehoorzaamde. Ze haakte haar vingers achter de elastiek van mijn zwembroek en stroopte die tergend langzaam omlaag. Haar donkere krullen vielen kietelend op mijn billen. Ik plaatste mijn knieën wat verder uit elkaar. Was dit echt aan het gebeuren?

Zou ik op één dag voor het eerst seks hebben met mijn beste vriend, met een vrouw en dan nog tegelijkertijd? Het idee maakte me gek. Terwijl ik Lukas, die steeds vaker en luider hijgde en kreunde, nog steeds met mijn mond aan het verwennen was, streelde Kato plagend over mijn billen en de binnenkant van mijn benen. Ik kreunde verlangend: ik wilde meer. Hoewel het best moeilijk was om te communiceren met Lukas’ harde lul in mijn mond, ving Kato de boodschap op. Ze zette zich op handen en knieën en kuste mijn dijen en mijn billen. Haar tong streelde over mijn huid; ik was bedolven onder het kippenvel. Het puntje van haar tong gleed van boven naar onder, tussen mijn lipjes door, naar mijn clitoris. Onderweg duwde ze haar tong plagend in mij. Wat ik al vermoedde, werd nu bevestigd: Kato deed dit wel vaker. Ze kuste, likte en zoog alle gevoelige plekjes waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Ondertussen streelde ze met één hand mijn benen, mijn heupen en mijn kont. Ik kon mijn intense genot en verlangen enkel op Lukas kloppende paal afreageren. Ik voelde de druppels, speeksel en mijn eigen nat, langs mijn benen druipen. Toen Kato twee vingers in mij bracht en mijn clitje in haar mond nam, kon ik het niet meer houden. Ik viel plat voorover op de grond en kwam kreunend en schokkend klaar.

Lukas kroop van het bed en zette zich recht. Hij legde mij met mijn buik op het grote tweepersoonsbed, mijn benen bleven achter de rand. Ik was, terwijl ik nog naschudde van het ongelooflijke orgasme, zo geil dat ik mijn kont verlangend in de lucht stak. Ik moest en zou geneukt worden door mijn beste vriend. Dit liet Lukas zich geen twee keer zeggen. Hij zette zich op zijn knieën achter mij. Ik voelde zijn eikel, zich plagerig een weg zoekend tussen mijn lipjes. “Ik wil je nu in mij”, was het enige wat ik kon uitbrengen. Zijn met mijn speeksel bedekte paal gleed moeiteloos in mijn doornatte kutje.

Kato kroop langs de zijkant op het bed en keek ons wellustig in de ogen. Zich welbewust van haar eigen schoonheid, trok ze langzaam haar bikini naar boven. Twee volle, ronde, witte borsten werden zichtbaar. Haar stijve, donkerroze tepels priemden naar voor. Zachtjes kneep ze in haar eigen borsten, waarna ze zich omdraaide en haar broekje omlaag trok. Eerst zagen we haar prachtige, blanke billen. Dit wond Lukas kennelijk nog harder op, want hij begon mij een stuk harder te neuken. Zijn schaambeen sloeg telkens tegen mijn verlangende billen.

Toen zagen we haar lipjes tevoorschijn komen. Het was duidelijk dat niet alleen Lukas en ik opgewonden waren; haar schaamlippen glansden vochtig in het licht van de lampen in de hotelkamer. Wij konden enkel wellustig neuken en toekijken. Toen ze haar broekje had weggegooid, nam ze ook mijn bikini vast en trok hem over mijn hoofd. Ik bracht mijn armen gewillig samen en toonde haar graag mijn kleinere, maar ronde borsten. Ze kneep er zachtjes in en de aanraking maakte mij alleen maar geiler. “Laat me je beffen”, kreunde ik geil. Enthousiast spreidde Kato haar benen, zodat ze haar hete en natte kutje beschikbaar stelde.

“Het was duidelijk dat niet alleen Lukas en ik opgewonden waren; haar schaamlippen glansden vochtig in het licht van de lampen in de hotelkamer.”

Dit had ik nog nooit gedaan, maar ik had er des te meer zin in. En zo moeilijk kon het toch niet zijn, toch? Ik liet de verplichte plagerijtjes achterwege en mijn tong gleed onmiddellijk tussen haar lippen. Ze sloot haar ogen en liet zich zuchtend achterover vallen. Haar handen streelde haar eigen borsten. “Ik kom bijna”, stamelde Lukas wanhopig. Ik negeerde hem opzettelijk; hij mocht mij gerust helemaal volspuiten. Sterker nog, het idee van het sperma van mijn beste vriend in mij, wond me erg op. Ik ging verder met de verkenning van Kato. Ik bracht twee vingers in haar en masseerde met mijn vingertoppen de bovenkant van haar vaginawand. Mijn andere hand was ondertussen naar mijn eigen knopje onderweg. Daar begon ik zachtjes rondjes te draaien, terwijl Lukas mij onverbiddelijk bleef doorneuken. Ondertussen nam ik haar clit in mijn mond en begon er wellustig op te zuigen. Met andere woorden, ik befte zoals ik zelf graag gebeft word! Kato had – door de geilheid van het moment – kennelijk niet veel nodig. Al snel begon ze luider te kreunen en haar heupen afwisselend op te spannen. Dit werd Lukas duidelijk te veel. Het was eigenlijk al een wonder dat hij het zo lang had volgehouden. Hij nam mijn heupen krampachtig vast en stootte nog één keer diep in mij. Hij schreeuwde zo wat de hele kamer bij elkaar en spoot een stevige lading van zijn hete zaad in mij. Dat tafereel moet ook Kato hebben opgewonden. Ik voelde haar heupen zich opspannen en met haar handen duwde ze mijn hoofd verlangend in haar kruis. “Ik kóm”, kreunde ze wanhopig en ik voelde haar sappen van haar billen druipen. Ik likte op wat ik kon, maar kon niet vermijden dat er een grote natte plek op het laken ontstond.

Trots en tevreden kroop ik naar boven, op het bed. Toen Lukas’ halfslappe lul uit mij ging, kwam er een flinke lading van zijn sperma mee. Ik kuste de nagenietende Kato op haar wang en nam een tepel tussen mijn duim en mijn wijsvinger. Het orgasme leek haar echter geenszins te hebben uitgeput, want met hernieuwde energie kuste ze zich van mijn hals een weg naar beneden, tot ze aan mijn volgespoten kutje was aanbeland. Ze duwde mijn benen uit elkaar en likte zonder aarzelen mijn clitoris en mijn lippen. Dat Lukas’ sperma uit mij droop was voor haar blijkbaar geen probleem – integendeel – opgewonden likte ze alles op. Lukas stond tegen de muur, met zijn – opnieuw vrij indrukwekkende – penis in zijn hand. Opgewonden rukte hij zich af, terwijl hij toekeek hoe zijn vriendin door een prachtige meid werd gelikt. Toen kwam hij op ons afgestapt en begon mij sensueel te zoenen. Hij streelde mijn tepels, mijn borsten en mijn hals, terwijl zijn tong zachtjes langs mijn lippen en mijn wangen gleed. Het voelde alsof elk stukje van mijn huid werd geprikkeld. De seksuele spanning bouwde zich razendsnel op vanuit mijn clitoris en mijn borsten. Ik keek recht in Lukas’ ogen, toen ik met beide handen het laken vastgreep en kreunend voor de tweede keer klaarkwam.

Duizelig bleef ik op bed liggen en het voelde alsof ik de boven- en onderkant van de kamer niet langer kon onderscheiden. Terwijl ik lag na te genieten, zag ik in mijn ooghoek hoe Kato voor Lukas op haar knieën was gaan zitten om hem opnieuw te bevredigen. “Ik kan je sappen nog smaken”, knipoogde ze grijnzend in mijn richting. Toen ze vond dat voldoende stijf was, kroop ze op bed en spreidde haar benen zonder pardon over mijn gezicht. Zelf bukte ze zich, en begon mijn gevoeligste, nog tintelende plekjes zachtjes te kussen. Ik had natuurlijk wel wat ervaring met de ‘soixante-neuf’-positie, maar met een vrouw voelde het nog veel beter!

“Toen ze vond dat voldoende stijf was, kroop ze op bed en spreidde haar benen zonder pardon over mijn gezicht. Zelf bukte ze zich, en begon mijn gevoeligste, nog tintelende plekjes zachtjes te kussen.”

Het was duidelijk wat de bedoeling was. Lukas zette zich schrap achter haar. Ik kon zien hoe zijn keiharde, natte staaf zich een weg zocht naar haar kutje. Zijn ballen zaten net niet in mijn gezicht. Met mijn lippen in haar mond, en haar tong in mijn gaatje kreunde Kato toen zijn pik langzaam in haar verdween. Zo begon Lukas haar op een stevig tempo te neuken, terwijl wij elkaar simultaan bevredigden. Af en toe gleed mijn tong langs Lukas’ druipnatte staaf, maar ik hield het vooral bij haar clitje. Kato daarentegen likte vooral tussen mijn lippen, terwijl ze met haar vingers mijn clitoris verwende. Ik hield mijn ogen wijd open om het geile tafereel dat zich op enkele centimeters van mij afspeelde, volledig gade te slaan.

Terwijl Kato en ik wellustig op elkaars clitje en lipjes zogen, waarschuwde Lukas opnieuw voor zijn opkomend orgasme. Ook ik voelde de druk zich opbouwen en mijn dijen spanden zich al op. Kato was ons beiden echter voor. Opnieuw stroomde een golf geil uit haar, over mijn gezicht. Jammerend en schokkend kwam ze klaar. Dit was de laatste druppel die ik nodig had. Terwijl ik normaal niet zo makkelijk klaarkom, golfde een derde orgasme over mijn hunkerende lichaam. Het samentrekkende kutje van Kato, in combinatie met ons gelijktijdige, opgewonden en luide gekreun, werd Lukas te veel. Door Kato’s schokkende heupen ‘floepte’ Lukas uit haar, en spoot zeven volle, hete stralen over haar lippen, haar billen en mijn gelaat.

Ik sloot mijn – met plakkerig sperma bedekte – oogleden en kon enkel bedenken dat we hier nog maar twee dagen waren. Wie wist wat deze week nog zou brengen.

Verhaal ingezonden door verhalenprofiel@yahoo.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *