Author picture

Wild Weekend

Titia was al sinds de basisschool een goede vriendin voor me waarmee ik altijd allerlei zaken in de liefde besprak. Als we problemen hadden in de liefde konden we altijd naar elkaar toe. Toen we naar de middelbare school gingen kwam zij terecht op de mavo en ik op de havo. We hielden contact en als haar ouders weg waren ging ik naar haar toe en andersom. We hadden nooit wat met elkaar gehad, en die avonden zaten we uit door met elkaar te praten en films te kijken. Stiekem droomde ik er wel eens van om met haar te vrijen. Ze zag er leuk uit, ze had een lekker kontje en mooie borsten. Ze had blond haar en een vrolijk gezicht. We hadden allebei regelmatig vriendinnetjes en vriendjes en waren dan ook iets ervaren in de liefde, al waren we allebei nog wel maagd. Het was op een vrijdag in Juni toen Titia me belde. Ze had haar verkering uit en klonk een beetje emotioneel. Ze vroeg of ik zaterdag bij haar langskwam. Ik was al van plan geweest haar uit te nodigen omdat mijn ouders er zaterdag ook niet waren, alleen was ze mij een slag voor. Mijn ouders waren donderdag al op vakantie gegaan, die hadden een weekje adv genomen. Die zaterdag moest ik ’s middags voetballen en omdat we in hetzelfde dorp woonden stond Titia langs de zijlijn met een vriendin van haar. Ik kon niet goed zien wie het was want ik moest als spits de hele tijd goed opletten of ik ook buitenspel liep en had eigenlijk geen mogelijkheid om goed te kunnen zien wat er buiten het veld gebeurde. Aan het einde van de wedstrijd die spannend was geweest en eindigde in 3-2, kwam Titia naar me toe met haar vriendin. Nu zag ik eindelijk wie het was. Het was Linda, een achternichtje van Titia die in een parallel klas zat op de havo. Ik zat met Natuurkunde en Wiskunde bij haar in de klas en zij was mij wel eens opgevallen met haar blonde haar en grote tieten. Titia vroeg of ik ook niet kwam eten, nu haar ouders een weekend weg waren en ze dacht zo dat het veel gezelliger was. Ik zei dat ik wel langs kwam om een uur of 6 en met de mededeling dat ze pannenkoeken gingen bakken gingen ze richting huis. Ik ging douchen en na nog een poosje na te hebben gezeten in de kantine en met een paar biertjes op ging ik naar huis om me nogmaals te douchen en dan nu wat uitgebreider zodat ik ook echt schoon werd. Ik kleedde me een beetje netjes aan en deed nog even een lekker luchtje op.

Om kwart over zes stond ik op de stoep bij Titia en na aangebeld te hebben deed Linda open. Ik liep verder en zag dat ze de tafel buiten hadden gedekt. De tafel stond onder een veranda. Het was een mooie tuin en aan de vijver was veel werk besteed. Titia stond pannenkoeken te bakken en Linda gooide wat Bacardi door het beslag. Vijf minuten later kwamen ze allebei giechelend naar buiten en gingen elk aan een kant van de tafel zitten met mij in het midden. Titia schonk ons allemaal een baco in en Linda deelde de pannenkoeken uit. Dat recept met die Bacardi door de pannenkoeken mix was niet slecht. Normaal ben ik niet zo’n aanhanger van pannenkoeken maar deze keer smaakten ze me best. Toen ze op waren zaten we nog een poosje na met nog wat baco’s natuurlijk en de sfeer werd steeds losser en gezelliger. Op een gegeven moment begon het te regenen maar we zaten nog lekker droog. Het werd toch kouder en Titia stelde voor om naar binnen te gaan. Linda ging zich opfrissen en ging douchen. Titia en ik keken beneden televisie en we praatten ons bij over ons liefdesleven. Titia was openhartig en vertelde precies wat er volgens haar mis was in haar verkering. Ze zei dat ze wel eens wat meer wilde dan zoenen en vingeren en giechelde erbij. Al gauw hadden we het over andere zaken en op een gegeven moment bedacht Titia zich dat ze nog een nieuwe film had gehuurd en ging de band zoeken. In een kastje onder de TV lagen altijd alle video’s en terwijl Titia op haar knieën voor de TV zat stak ze haar kontje uitdagend achteruit. Ik wist eigenlijk niet of ik wel wilde profiteren van het geboden uitzicht, we waren immers gewoon vrienden. Ik hield het er maar op dat het van de drank kwam dat ze zich zo gedroeg. Titia vond de band en drukte hem in de videorecorder. Al snel na het indrukken van play kwam ze erachter dat ze zich grondig had vergist. De complete kama-sutra was te zien op de tv. Titia echter gaf geen krimp en zei dat ze deze video ook wel leuk vond. Opeens riep Linda van boven of Titia ook wist waar de haarspray lag. Titia antwoorde dat ze wel even kwam kijken. Ze bleven echter wel tien minuten boven en ondertussen zat ik met een erectie naar de tv te staren. Allerlei standjes, sommige volgens mij onmogelijk, passeerden de revue. Opeens riep Linda van boven dat ze een verassing had voor mij. Ik moest naar boven komen en ik dacht, dat kan van alles zijn, een raar kapsel of een nieuwe poster. Maar wat ik zag toen ik boven kwam had ik toch wel allerminst verwacht.

Daar hing Titia naakt aan het plafond op de kamer van haar ouders. Linda stond er giechelend bij. Titia’s benen en armen waren vastgebonden en wijdbeens, je kon alles zien zitten, hing ze daar. Linda was slechts gekleed in bh en slipje. Het was toch wel even een grote schok voor mij. Ik genoot er wel van en ik kon niet wachten om te profiteren van de situatie. Linda pakte een slagroomspuit en spoot Titia’s kruis helemaal vol. Vervolgens nam ze een hap en Titia kreunde. Ik dacht, ik pak die Linda eerst eens even op het grote tweepersoonsbed. Maar Linda had andere plannen en blinddoekte Titia die protesteerde maar niets kon doen behalve haar hoofd achterover te doen en te ondergaan wat moest komen. Ik stond er nog steeds met al mijn leren aan en een gigantische lul wilde de ruimte die Linda hem kwam geven. Ze trok mijn broek snel uit en al gauw stond ik ook naakt naast de nog steeds in haar ondergoed gehulde Linda. Linda had best een lekker kontje zo in haar witte slipje. Ik opende de sluiting van haar bh en daar floepten twee lekker grote tieten de open ruimte in. Ik zoog aan haar tepels en mijn handen gingen richting haar slipje, en ik betaste haar kutje door het slipje heen. Ze was al licht bevochtigd. Weet wat deze meiden al niet hadden uitgevreten samen. Ik scheurde Linda’s slipje van haar blond behaarde poes en likte haar mooie lippen. Linda kreunde en spoot nogmaals wat slagroom uit de bus, nu op haar eigen kut en ik moest het er af likken. Dat smaakte wel en ik proefde haar geil met slagroom door elkaar. Op een gegeven moment vond Linda het welletjes en gebaarde richting Titia. Ik begreep wat ze bedoelde en ik pakte mijn stijve lul en ik stapte op Titia af. Linda bewoog richting haar hoofd en ging op het bed waar Titia boven hing en positioneerde haar kut boven Titia’s gezicht. Linda maakte de blinddoek los en ze ging er boven hangen. Titia begreep wat van haar verwacht werd en stopte haar tong tussen Linda’s lippen die er van ging kreunen. Ik voelde aan Titia’s kut en voelde haar opwinding. Ik dacht nu moet het wezen en richtte mijn lul op haar schede.

Ze was wel heel makkelijk te neuken zo. Met een luide schreeuw van Titia gleed ik naar binnen. Dat ging erg makkelijk omdat ze zo lekker nat was. Ik had nog nooit eerder genaaid en dit was wel een hele leuke eerste keer. Na een poosje kwam Linda en ook Titia hield het niet meer. Tegelijkertijd moest ik ook spuiten en we kwamen gelijk klaar. Linda pakte na een poosje de sleuteltjes van de boeien en bevrijde Titia die mij dankbaar omhelsde. Ik voelde haar tieten tegen me aan en gaf haar een tongzoen. Hier had ik lang op gewacht. Linda vingerde zichzelf verder en ik gleed alweer naar binnen bij Titia. Lekker neukten we nog een kwartiertje verder en toen Titia alweer was klaargekomen en ik ook vond Titia het tijd om Linda te bedanken. Titia gaf Linda een tongzoen en ze doken samen neer op het bed. Titia bewerkte Linda’s tepels en op een gegeven moment had Titia Linda in een makkelijke positie bewogen zodat ik haar makkelijk van achter kon pakken. Zo gezegd zo gedaan en toen ik bijna voor de derde keer klaar kwam trok ik mijn lul uit haar kut en hield mijn kwakje nog even op. Ik bracht mijn lul tussen beide dames in en ze likten gretig aan mijn lul. Ik hield het nu echt niet lang meer en ik spoot zowel Titia als Linda in hun gezicht. Ze wilden alles oplikken en Titia nam mijn eikel in haar mond en zoog hem helemaal leeg. Linda likte ondertussen aan mijn ballen en wat had ik daar toch een fantastisch orgasme dat lang aanhield. Uitgeput en moegeneukt vielen we in slaap, al om een uur of negen.

Toen ik de andere dag wakker werd was ik dan ook wel klaar voor meer actie. Ik zag dat Linda al uit het bed was opgestaan en zich klaarmaakte voor een douche. Ik dacht, ik ben ook wel toe aan een douche en vroeg of ik Linda mocht wassen. Ze stond het zonder meer toe en moedigde me aan vooral haar kut niet te vergeten toen we eenmaal onder de douche stonden. Titia was ook wakker geworden en toen we onder de douche opeens een koude straal ontvingen zagen we dat Titia het grote hoekbad liet vollopen. Ze waste met een washandje haar kruis en haar borsten. Toen zag Linda opeens een pot met vaseline staan naast de tandpasta op de wastafel en haastte zich onder de douche vandaan en ik waste ondertussen mijn lul helemaal brandschoon. Mijn lul was er weer helemaal klaar voor en toen Titia in bad ging liggen kroop ik erbij. Er was met twee personen niet veel ruimte over voor de derde en we zaten dan ook op elkaar toen Linda er bij in kroop. Linda had de vaseline mee genomen en ze zei dat Titia even op moest staan en zich om moest draaien Titia leunde op de brede rand voorover en stak haar mooie kontje achteruit. Linda aarzelde geen moment en nam flink wat vaseline en smeerde Titia’s aars er mee in. Toen Linda het glad genoeg vond wenkte ze mij. Ik had al weer een flinke lul en zocht even naar de opening, want dit was ook weer helemaal nieuw voor mij. Door de vele vaseline stootte ik makkelijk naar binnen en Titia gilde luid. Ze riep dat ik vooral door moest gaan en ondertussen probeerde Linda Titia haar kut te likken. Het duurde niet lang of Titia kwam met veel vocht klaar. Ik trok mijn nog lang niet klaargekomen lul uit haar kontje en zocht naar Linda’s achteringang. Linda was half uit het bad en ze boog gewillig voorover. Ik pakte eerst nog wat vaseline en smeerde haar aars goed in. Makkelijker nog dan bij Titia stootte ik naar binnen. Het was net alsof Linda wat ruimer was dan Titia. Ik neukte haar dan ook met regelmatige stoten helemaal naar een fantastisch orgasme. Ik trok vlak voor ik moest spuiten nog snel mijn lul uit haar gat en spoot toen over haar rug. Titia was ook weer bijgekomen en likte alles snel op en daarna zoog ze mij lul helemaal leeg. Pijpen vond ze wel lekker en ik natuurlijk ook.

Daarna wasten we elkaar en toen we opgefrist waren zaten we weer beneden voor de tv. Titia haalde nog een volle fles Bacardi op en even later was Linda al weer aangeschoten. Ze zoop er dan ook flink in. Titia liep even naar de keuken en toen ze in de deuropening stond wenkte ze mij. Linda keek ondertussen naar MTV en ze had niet door dat ik even wat doorsprak met Titia. Titia wilde Linda terugpakken voor die streek van gisteren toen ze werd vastgebonden en opgehesen. Ik zei, dat kan geregeld worden en terwijl Titia handboeien haalde van de kamer van haar ouders zocht ik een theedoek en ging weer rustig bij Linda zitten. Titia verscheen weer in de deuropening en ze maakte even een gebaar richting mij. Ik begreep de hint en ik liep langzaam op Linda af, en Titia van de andere kant. We grepen haar vast en al snel had ze beide handen op haar rug in de boeien en ik trok snel de theedoek over haar hoofd zodat ze niets meer kon zien. We namen haar mee de trap op en ze stribbelde bijna niet tegen. Op de kamer van Titia’s ouders maakten we haar handboeien open en pakten elk een arm en hezen haar in de boeien boven het bed. Vrij gemakkelijk daarna konden we ook haar benen ophangen en zo lag ook zij wijdbeens enkele centimeters boven het bed. Ik wilde mijn broek al uitdoen maar Titia zei dat ze iets veel leukers wist. We haalden een grote fles Bacardi gemixt met cola en en lieten deze opdrinken door Linda. Ze kon niet zien wat er in de fles zat door de blinddoek maar omdat ze toch al een beetje aangeschoten was dronk ze flink door. Toen de fles leeg was wenkte Titia me mee en we gingen weer naar beneden.   We zaten al een uurtje op het terras buiten toen Titia het tijd vond worden om Linda haar verdiende loon te geven. Ze nam een komkommer uit eigen kweek mee en waste deze zorgvuldig schoon onder de kraan. Ze probeerde hem eerst nog in haar eigen onervaren kut te stoppen maar dat ging moeizaam. Ze haalde hem er vlug weer uit en rook er eens aan. Ondertussen hield ik het niet meer en ik pakte Titia beet en smeet haar op het aanrecht. Ik trok mijn lul uit mijn broek en stopte hem vlug in haar kletsnatte kut. Ik neukte haar daar keihard en ik had niet door dat Titia’s ex-vriendje was binnengekomen. Titia zag het wel maar liet mij gewoon doorgaan en na een tijdje beleefde ze een orgasme. Daar stond Niels, verbaasd keek hij toe. Titia zei tegen hem dat we ook een verassing voor hem hadden. Hij liep Titia, die naakt de trap voor hem op liep en zodoende hem riant uitzicht bood op haar kut, achterna en zag Linda op de slaapkamer hangen. Linda was nog steeds geblinddoekt. Niels trok ook snel zijn broek uit en wilde wel eens even flink tekeer gaan op dat lekkere wijf, dat daar zo weerloos in de touwen lag. Maar Titia maakte eerst haar benen los uit de boeien. Daarna hees ze haar armen wat hoger en zodoende stond Linda daar nu geblinddoekt. Ze was nog steeds weerloos. Het enige wat haar nog enigszins bedekte was haar slipje. Niels likte haar kut door het slipje heen en al gauw kon Linda zich niet meer inhouden en begon haar blaas te legen. Niels likte wat hij kon maar hij kon alles niet doorslikken en daar leegde Linda haar blaas helemaal. Niels zat eronder en ook Linda haar benen waren helemaal nat. Linda had nog steeds het idee dat ik of Titia haar likte want ze zag niets. Niels trok haar slipje met een ferme ruk van haar doorweekte poes en maakte de boeien boven bij haar armen los. Snel maakte Linda haar blinddoek open en zag Niels en was zeer verbaasd. Maar meteen werd ze met een ruk door Niels omgedraaid en lag op haar buik op het bed. Niels trok haar benen uit elkaar en wilde zijn pik naar binnen steken. Maar Linda draaide zichzelf snel om en trok Niels aan zijn hoofd naar haar kut. Ze klemde met haar benen om Niels’ nek. Linda vond dat Niels haar eerst helemaal schoon moest likken. Daarna zou hij zijn beloning nog wel krijgen.

Ondertussen zaten Titia en ik ook niet stil. Ik nam haar op zijn hondjes op haar eigen bed in haar eigen kamer en ik kon mijn orgasme lang uitstellen door de vele Backstreet Boys posters die er hingen. Titia niet en ze trok haar spieren in haar kut vaak samen. Dat gaf mij een lekker gevoel en ook ik kwam klaar en spoot haar over haar rug. Daarna omhelsden we elkaar en we zoenden. Ik vroeg haar of ik nu haar vriend was, of we verkering hadden. Zij stemde ermee in en ik zoog haar tepels af. Bij Niels en Linda ging het ondertussen er ook hard aan toe. De pot vaseline was al bijna leeg omdat ook Niels wel eens even wat anders wilde dan een kut. En dat vond Linda weer niet erg want die was er ook niet vies van. Toen ook zij uitgeneukt waren en lagen uit te rustten zoenden ze elkaar. Zo hadden we ze wel heel bijzonder gekoppeld. Zo was er dit weekend heel wat gebeurd en had ik opeens verkering met mijn goede vriendin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *